home Meny close
menu Meny
-20%

Marantz M-CR611 med Monitor Audio Bronze 1

Knallkombo med Marantz M-CR611 stereoreceiver og Monitor Audio Bronze 1 høyttalere.

Fra menyene under kan du velge farge på forsterker og høyttalere

 

Før 9 995,-

7 995,-
Input is not a number!
Input is not a number!

Før 9 995,-

7 995,-
Varekode: MCR611_B1BO
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Marantz M-CR611 med Monitor Audio Bronze 1

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Originalpris 9995
Beskrivelse

Detaljer

Marantz M-CR611


Kompakt med et hav av muligheter


CD-receiveren Marantz M-CR611 både ser fantastisk ut og den gjengir også CD-lyd, DAB+, FM, Bluetooth, AirPlay og dine digitale lydfiler på en utmerket måte. På toppen av dette har den Spotify Connect og en rekke andre nettverk- og streamingfunksjoner, WiFi-tilkoblingen er bare et enkelt knappetrykk unna.


Kvalitet og lekker design


Marantz M-CR611 oser av kvalitet og lekker design med sin høyglanset svarte finish og organisk buede sidepaneler. Lysfargen i frontpanelet kan endret til hvit, blå, grønn eller oransje for å passe inn med dine andre komponenter. Men det er ikke bare utseende som gjør at M-CR611 skiller seg ut. Denne kompakte boksen byr på enestående lyd og en rekke funksjoner og tilkoblingsmuligheter. 


Spill trådløst og lytt til DAB


Spill musikken trådløst via Bluetooth eller AirPlay, lytt til favorittkanalene på DAB+ eller spill av dine CD-plater. M-CR611 er designet for å være så brukervennlig som mulig med enkel "ett-trykks" Wi-Fi-tilkobling og Bluetooth NFC. I tillegg støtter den Spotify Connect så du enkelt kan spille av all din favorittmusikk og styre det fra din mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin. 


M-CR611 kan i tillegg spille av musikk i et annet rom. Med A/B-konfigurasjon for høyttalere, med både individuell volumkontroll for A og B, eller hovedvolumkontroll for A og B, kan du koble til et ekstra høyttalerpar i et annet rom og fylle det med musikk. 


M-CR611 støtter også ALAC, samt 192kHz / 24bit høyoppløselig WAV-, FLAC-, AIFF-filer, 2.8MHz DSD-filer og avspilling uten opphold.


 


Monitor Audio Bronze 1


Monitor Audio Bronze 1 er en ekte minimonitor som med sin spesialutviklede 5,5» kan spille høyere og større enn andre små høyttalere. Perfekt i en hylle, på et stativ eller vegghengt på matchende brakett.


Bronze serien er Monitor Audio sin nyeste serie, den er laget for å tilby mest mulig av teknologien og kvaliteten til Gold og Silver-seriene til en meget hyggelig pris.Bronze serien har allerede rukket å vinne flere tester og blitt referansehøyttalere i sin prisklasse.


Bronze serien bruker en nyutviklet utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM® (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med forbedringer av membranen og et optimert bakkammer som hindrer kompresjon og forvrenging.


Bass/mellomtone-elementene er også helt nye i C-CAM® som er spunnet som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk.


Bass/mellomtone-elementene har en unik og genial innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.


Bronze serien bruker Monitor Audio sin patenterte HiVe®II bassrefleksport som hindrer portstøy og gir mindre forvrenging i bassgjengivelsen


Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.


Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Følg oss