home Meny close
menu Meny
-27%

Stereopakke - Hegel H590 med Sonus Faber Olympica 3 - Piano Black

Den ultimate forsterkeren fra Hegel og de råeste høyttalerne fra Sonus Fabers Olympica serie. Nå har du en sjelden sjanse til å skaffe deg denne kombinasjonen til en meget god pris.

 • Hegel H590
 • Sonus Faber Olympica 3

Før 205 985,-

149 990,-
Hegel H590 stereoforsterker med DAC - Sort   +kr 0,00
Input is not a number!
Sonus Faber Olympica 3 gulvstående høyttaler - Sort piano   +kr 0,00
Input is not a number!

Før 205 985,-

149 990,-
Varekode: H590-OLYMP3-PAKKE
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stereopakke - Hegel H590 med Sonus Faber Olympica 3 - Piano Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Originalpris 205985

Ekstra spesifikasjoner

H590

Power output  2 x 301W in 8 ohms, Dual Mono
Minimum load  2 ohms
Analog Inputs 

2 x balanced (XLR)
3 x unbalanced (RCA)

Digital Outputs  1 x coaxial (BNC) S/PDIF
Digital Inputs 

1 x coaxial (BNC) S/PDIF
1 x coaxial (RCA) S/PDIF
3 x optical S/PDIF
1 x USB
1 x Network

Line level Output 

1 x unbalanced fixed(RCA)
1 x unbalanced variable(RCA)

Frequency response  5Hz-100kHz
Signal-to-noise ratio  More than 100dB
Crosstalk  Less than -100dB
Distortion

Less than 0.005% @ 50W 8 Ohms 1kHz

Intermodulation Less than 0.01% (19kHz + 20kHz)
Damping factor  More than 4000 @ (main power output stage)
Dimensions 17,1cm x 43cm x 44,5cm (HxWxD)
Weight 22kg
Special features

Set Startup volume
Set max volume
Software upgradable
Configure all inputs as fixed level inputs
IP control

 

Olympica 3

 • 3-veis gulsvtående høyttaler
 • 2,9 cm Damped Apex Dome diskant
 • 15,0 cm ultra dynamisk mellomtone
 • 2 stk. 18 cm bassenheter, sandwich-konstruksjon
 • Delefrekvenser: 250 / 2500 Hz
 • Frekvensområde: 35 - 30.000 Hz
 • Følsomhet: 90 dB
 • Nominell impedans: 4 ohm
 • Anbefalt forsterkereffekt: 50-300 watt
 • Dimensjoner: 111,4 x 40,3 x 50,8 cm (høyde, bredde, dybde)
 • Vekt: 36 kg stk 
Beskrivelse

Detaljer

Hegel H590:


Når det kommer til konstruksjon av forsterkere gjelder vanligvis regelen: høy effekt = høy forvrengning, lav forvrengning =  lav effekt. Utfordringen kommer hvis man ønsker en forsterker som leverer høy effekt med lav forvrengning. Hegels patenterte SoundEngine2 teknologi er nøkkelen til Hegels suksess og er en krets som aktivt fjerner forvrenging i forsterkerens kretsløp slik at H590 kan levere massive mengder strøm med svært lav forvrengning.  • Airplay

 • Spotify Connect

 • SoundEngine 2

 • MQA

 • 2 x 301 watt i 8 ohm

 • Dempefaktor høyere enn 4000


En ny referanse


H590 er Hegels svar på spørsmålet: hvor bra er det mulig å lage en integrert stereoforsterker? I denne gjennomførte konstruksjonen er alle detaljer viktig. Alt fra kretsdesignet for de balanserte og ubalanserte inngangene til utgangstransistorene som blir matchet for hånd, er utført med tanke på ett mål: å gjengi signalet med så lite forvrengning og påvirkning som mulig. Når signalet har passert den delikate forforsterker delen blir det forsterket av 12 ultra-raske utgangstransistorer med høy effekt - per kanal. H590 er et ekte monster.


Digital signalbehandling i toppklasse


I dag er det meste av musikk folk flest lytter til digital i en eller annen form. Hegel har derfor lagt store ressurser i å lage en D/A-konverter som bevarer signalet i sin originale form gjennom hele signalbehandlingen for best mulig lydkvalitet, enten du spiller filer med høy oppløsning eller musikk med CD-format. USB inngangen støtter high-end formater som DSD og MQA.


Enkel strømming


Den letteste måten å spille til H590 på er å strømme musikken over nettverket. Koble forsterkeren til din ruter og du kan ganske enkelt spille musikken fra f.eks din telefon trådløst. Forsterkeren er utstyrt med støtte for Spotify Connect, Airplay, Upnp og DLNA. Det er også mulig å oppgradere forsterkerens software om fremtidige funksjoner blir tilgjengelig.


Smarte funksjoner


Selv om man kan spille seg til en politianmeldelse er det ikke sikkert man virkelig vil det. Hvis du er redd for at ungene skal spille for høyt når du er borte kan man enkelt låse forsterkeren til ønsket maks volum. H590 er også utstyrt med en Home Theater inngang slik at forsterkeren kan være kun en effektforsterker når man bruker den sammen med en hjemmekinoforsterker, og gi deg rendyrket Hi-Fi lyd når du spiller musikk. Benytter du en ekstern streamer (f.eks Chromecast, Sonos osv) kan man konfigurere hver inngang til et fast volum slik at du kun trenger å bruke appen til streameren.


 


Sonus Faber Olympica 3:


Sonus Faber Olympica 3 er toppmodellen i Olympica-serien. Dette er en gulvstående høyttaler i high-end klassen som leverer en enestående musikkopplevelse kombinert med italiensk håndverk i særklasse.


Med Olympica har Sonus Faber laget en høyttalerserie med flotte materialvalg og rikt design. Her er moderne former kombinert med klassisk stil. Karakteristiske fellestrekk er bruk av ekte valnøtt-treverk og bruk av helt treverk i topp- og bunnplate, ekte lær med inngravert logo på topplaten, samt integrerte vertikale bassreflekskanaler med griller i rustfritt stål i bakkant av kabinettet. Hele Olympica-serien er laget med tanke på å kunne tilfredsstille alle krav med hensyn til bruk i både stereo- og hjemmekino-oppsett. Høyttalerne er utviklet og håndlaget i Italia.

Følg oss