home Meny close
menu Meny

Rega Apollo-R CD-spiller - Sort

Høykvalitets toppladet CD-spiller som er tilpasset designet til nye Brio forsterker. Unik lydkvalitet og påkostet mekanikk.
kr 7 990,-
Lagerstatus: 2-3 dager panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 129791
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Rega Apollo-R CD-spiller - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Rega Apollo-R er en ny, audiofil CD-spiller i kjent Rega-kvalitet og er tilpasset D/A-konverteren, Rega DAC, og stereoforsterkeren, Rega Brio-R, i størrelse og design.


Kabinettet er i aluminium. Kompakt utførelse med en bredde på kun 21,5 cm gjør den svært plasseringsvennlig. De tre apparatene utgjør et moderne stereoanlegg med mange både analoge og digitale tilkoblingsmuligheter. Enhetene kan settes opp på eller ved siden av hverandre. CD-spilleren Apollo-R er et resultat av mange års utviklingsarbeid og ingeniørkunst hos Rega.


Den er bygget over konstruksjonene til to velrenommerte modeller, flaggskipet, CD-spilleren Isis og D/A-konverteren Rega DAC. Wolfson WM 8742 digital/analog-konverter i kombinasjon med diskret komponentoppbygging i linjeutgangene sikrer en ekstra god lydgjengivelse med ekstremt lav forvrengningsfaktor. Displayet har egen mikroprosessor så signalbehandlingen til hovedprosessoren ikke skal bli påvirket.


Strømforsyningen er spesielt påkostet og har meget lav egenstøy for å gi optimal spillbarhet, feilkorreksjon og signalbehandling. En ny, tilpasset CD-fjernkontroll med betjeningsknapper også for Rega forsterker medfølger.


Apollo-R er blitt godt mottatt av fagpressen og har allerede fått toppkarakteren "5 stjerner" i en test i marsutgaven av HI-FI Choice 2012!

Følg oss