home Meny close
menu Meny
-20%

Pure Highway 400 DAB+ adapter til bil - Sort

Med Pure Highway 400 kan du enkelt få DAB+ i bilen uten å måtte bytte hele anlegget. Du kan enten koble den til den eksisterende radioen med en AUX- kabel, eller overføre lyden trådløst via en ledig frekvens på FM-båndet. Med Bluetooth kan du også spille hva du vil fra telefonen din.
  • Trådløs DAB+ adapter til bil
  • Bluetooth
  • Spotify
kr

Før 990,-

Special Price 790,-

Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 124907
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Pure Highway 400 DAB+ adapter til bil - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

DAB-adapter universal

DAB-antenne følger med: Ja

DAB tilkoblingsplugg SMB Bluetooth Hands-Free funksjon: Nei

Bluetooth Audio-streaming (A2DP): Ja

Driftsspenning (V) 12V Tilkobling via radioens antenneledning: Nei

FM-overføring: Ja

Overføring via AUX: Ja

Tilkobling via bilens USB inngang: Nei

Fungerer på antenner med Phantom-strømforsyning: Nei

Service following: Ja

Sigarettenner plugg: Ja

Beskrivelse

Detaljer

Med Pure Highway 400 kan du enkelt få DAB+ i bilen uten å måtte bytte hele anlegget. Du kan enten koble den til den eksisterende radioen med en AUX- kabel, eller overføre lyden trådløst via en ledig frekvens på FM-båndet. Med Bluetooth funksjonen kan du spille hva du vil fra telefonen din. Spotify har du allerede innebygget i adapteren og du kan tagge låter du hører på radio, for å finne de på Spotify senere.


Flere stasjoner, digital kvalitet


Oppdater bilstereoen, du trenger ikke erstatte den. Du vil finne Pure Highway 400 enkel å installere i bilen, i de fleste tilfeller vil du ikke engang trenge noe verktøy, bare noen få enkle steg og du vil være oppe og gå. Highway 400 fungerer med ditt eksisterende lydanlegg ved hjelp av en enkel aux-in kabel eller ved å sende over lydsignalet til en ubrukt FM-frekvens. Den består av en slank trådløs kontroller som kan festes nesten hvor som helst, og en frontrute-antenne, det har aldri vært en enklere måte å nyte digital radio og musikk i bilen.


Trådløs musikk


Spill din egen musikk trådløst via Bluetooth og finn det perfekte soundtracket for alles reise. Bare koble telefonen eller nettbrettet sammen med Highway og lytt til musikk som er lagret på enheten eller din favoritt musikkstrømmetjeneste, gjennom det eksisterende lydanlegg.


Slank og kompakt skjerm


Velg radiostasjon eller musikkspor og svar på telefonsamtaler enkelt med Pure Highway. Utformingen er liten og lett, slik at det er enkelt å montere den nær sagt hvor som helst i bilen. Enheten  er drevet av to standard AAA-batterier, så det er ikke behov for andre tilkoblinger.


Personlig assistent


Angi påminnelser, sjekke været, trafikkmeldinger og mer ved å trykke på en knapp, uten røre telefonen. Snakk direkte til telefonens digital assistent på iOS- eller Android smarttelefon og høre svaret høyt og tydelig gjennom bilens høyttalere.


Music on demand


Få enkel tilgang i bilen til alle dine spillelister, album, artister og spor på Spotify ved hjelp av Highways tydelige display og enkle kontroller. (Krever en Spotify Premium-abonnement)


Overfør favorittlåten på radio til Spotify


Hørt noe du liker på digital radio? Bruk GO-knappen på Highway 400 digital radio adapter for å tagge sporet. De taggede sporene er identifisert og kan legges direkte til en Spotify. (Tagging tilgjengelig for en liten årlig avgift. Dine første 12 måneder gratis.)


Go App


Go app for Android og iOS-enheter. Hold produktet oppdatert og koble enkelt til streamingtjenester.

Tester

Videos

Følg oss