home Meny close
menu Meny

Pro-Ject Essential II Digital platespiller - Sort

Pro-Ject Essential II Digital er en god inngangsbillett til vinyl-verden. Her får du flott lydkvalitet, og med innebygget MM forforsterker med både analog og optisk digitalutgang er den perfekt partner til dagens moderne lydanlegg.
  • Analog og optisk utgang
  • Ortofon OM5e pickup
  • Leveres med støvdeksel
kr 4 195,-
Lagerstatus: 3-4 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 124121
Produktomtaler

Dårlig kjøp

Jeg hadde forventet mer, du må starte og stoppe motoren manuelt noe som betyr at pickupen må løftes og motoren slåes av på en bryter v endt spilling. drivreinen ligger utenpå tallerkenen og følger lett med når du bytter plate.
  • Karakter
    starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Posted 12.01.2018 by Jan Thomassen

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Pro-Ject Essential II Digital platespiller - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Pro-Ject Essential II Digital er en god inngangsbillett til vinyl-verden. Her får du flott lydkvalitet, og med innebygget MM forforsterker med optisk utgang er den perfekt for å koble opp til dagens moderne lydanlegg.


Pro-Ject Essential II Digital er en platespiller der lydkvalitet til lav pris er i fokus. Den nye DC-motoren og reimdriften sørger for at spilleren avgir lite støy og overfører lite vibrasjoner til spilleren. Tallerkenens lager består av en spindel i rustfritt stål og en bronse foring med teflon som gir svært lav friksjon.


Spilleren er utstyrt med en 8.6" aluminiums tonearm og Ortofon OM5e pickup. Enkelt og greit en platespiller med imponerende ytelse til en meget hyggelig pris.


Med integrert MM forforsterker med både analog og optisk digitalutgang kan platespilleren kobles direkte til et par aktive høyttalere, en lydplanke eller et trådløst streaming-anlegg.


Leveres med støvdeksel.

Følg oss