home Meny close
menu Meny

Project 2Xperience Beatles White Album

Platespillerprodusenten Pro-Ject lanseres sammen med plateselskapet til The Beatles en jubilemsmodell som feierer at det er 50 år siden det legendariske dobbeltalbumet "The Beatles, bedre kjent som "White Album" ble utgitt. Denne platespilleren er en spesialversjon av Project 2Xperience hvor hele spilleren er i hvit finish akkurat som "White Album". Hver spiller er nummerert og merket "The BEATLES". Du vil ikke gå glipp av denne muligheten hvis du er fan og elsker vinyl.
  • Audiofil 9" EVO tonearm
  • 2M White MM pickup
  • Beatles "White Album"-kunsttrykk
kr 15 995,-
Lagerstatus: 2-3 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 129048
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Project 2Xperience Beatles White Album

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Med Ortofon 2M White pickup. Pro-Ject 2Xperience SB er resultatet av mer enn 20 års erfaring innen platespillerdesign. Tilføyelsen av presisjon motorkontroll med elektronisk hastighetsendring og en High-End 9cc Evolution karbon tonearm løfter lydkvaliteten til nye høyder.


Tallerkenen er laget av det solide og ikke-resonante materialet akryl for en nøyaktig balanse. En lettvekts, hvitlakkert platestrammer eliminerer uønskede vibrasjoner. 2Xperience SB er ikke bare utstyrt med en High-End tonearm i karbon, men kommer også med en fabrikkmontert Ortofon 2M White MM-pickup.

Følg oss