home Meny close
menu Meny

McIntosh MS500 nettverksspiller - Sort

MS500 spiller all din musikk, enten den er lokalt lagret eller fra en strømmetjeneste. Den innebygde SSD harddisken er svært stillegående og responderer raskt på kommandoer.
kr 68 995,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128651
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: McIntosh MS500 nettverksspiller - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

ELECTRONIC SPECIFICATIONS

 
Total Harmonic Distortion 0.005%
Frequency Response 2Hz to 22,000Hz
Maximum Volts Out (Balanced / Unbalanced) 4/2 V RMS
Signal To Noise Ratio 102dB
Output Impedance 600 ohms Unbalanced and Balanced
Dynamic Range 96dB

CONNECTIVITY

 
Unbalanced Input 0
Outputs Unbalanced 1
Outputs Balanced 1
Digital Coaxial Input 0
Digital Coaxial Output 1
Digital Optical Input 0
Digital Optical Output 1
Digital USB Input 3 (2 USB 2.0 / 1 USB 3.0)
Digital USB Audio Output 3 (only 1 can be used at a time)
Network Connection 1 (10/100/1000)
DVI Output 0
HDMI Output 1 (for GUI only)
VGA Output 1 (for GUI only)
eSata Input 0

DIGITAL AUDIO SPECIFICATIONS

 
Digital Input Format N/A
Digital Input Sample Rate N/A
Digital Output Format SPDIF (PCM)
Digital Output Sample Rate Up to 24-Bit/192kHz

CONTROL

 
Power Control Input 1
Power Control Output 1
Rear Panel Data Input 1
Rear Panel IR Sensor Input 1

WEIGHTS & DIMENSIONS 

 
Dimensions (W x H x D) 44.45cm x 9.8cm x 40.64cm
Weight 6.1kg
Shipping Weight 12.7kg
Beskrivelse

Detaljer

MS500 er en sofistikert musikkmaskin som lar deg nyte all din musikk i kjent McIntosh lydkvalitet. All din digitale musikk integreres i en enhet, enten den er lokalt lagret eller fra en strømmetjeneste og uansett kvalitet - alt fra komprimerte MP3 filer til lossless filer med 24-bit/192kHz oppløsning.  • SSD harddisk

  • Spotify

  • Tidal

  • Internettradio

  • 24-Bit/192kHz DAC


Din digitale musikk-hub


MS500 vil fungere som en hub for all din digitale musikk. Nettverksporten knytter deg til strømmetjenester som bl.a Spotify, Tidal og TuneIn. Tjenestenes brukergrensesnitt er innebygget i MS500 slik at det er enkelt å betjene alle dine spillelister. Internettradio kanaler kan forhåndslagres og tre USB kontakter lar deg tilkoble flere eksterne harddisker.


hub


Ingen støy


Denne streameren er en svært stillegående maskin av to årsaker. Operativsystemet og lokal musikk blir lagret på SSD harddisken på 500GB som ikke har noen bevegelige deler som avgir støy. En vifteløs prosessor sammen med effektiv ventilasjon betyr at man ikke trenger støyende vifter og resultatet er at produktet ikke avgir støy som forstyrrer musikkopplevelsen.


mcintosh


Synkronisering på tvers av enheter


MS500 kan automatisk synkronisere innhold som er lagret på ditt nettverk så det er raskt tilgjengelig og spillbart. Man kan lagre backup av alt ditt innhold på sky-tjenester som Amazon Cloud Drive, Apple iCloud eller Google Drive. Slik kan man synkronisere ditt musikkinnhold om man installerer MS500 på flere lokasjoner. Ny musikk som blir kjøpt fra disse sky-tjenestene blir automatisk lagt til ditt bibliotek.


sync


Enkel tilkobling


Utstyrt med ett sett balanserte XLR utganger og ett sett ubalanserte RCA kontakter er det enkelt å koble denne streameren til din forsterker. MS500 har også en coax og en optisk digital utgang om man ønsker å koble den til en ekstern D/A-konverter. Den interne DACen er av svært høy kvalitet og er lokalisert på et eget kretskort som er isolert fra hovedkortet. Dette reduserer interferens fra andre komponenter slik at DACen i større grad evner å reprodusere musikksignalet med høy presisjon. Alle USB-portene kan også knyttes til eksterne produkter med innebygget DAC - inkludert utvalgte McIntosh produkter, og fungere som en ekstra lyd-sone.


Tilkoblinger


Stabilt operativsystem


Operativsystemet er basert på Linux og er både svært stabilt og responderer raskt på bruker-kommandoer. Produktet kan styres via den medfølgende fjernkontrollen, web-browser eller en gratis app som kan lastes ned på IOS eller Android enheter. Produktet er kompatibelt med flere populære systemer for hjemme-automasjon.