home Meny close
menu Meny
-20%

Hegel H90 og System Audio Saxo 50

H90 og Saxo er en fantastisk god match. Denne kombinasjonen kjenner vi godt, og anbefaler på det sterkeste. Du finner ikke et stereoanlegg under 20.000,- som spiller bedre enn dette. Velg mellom høyttalere i hvit eller svart finish.
  • Hegel H90 Integrert forsterker med DAC
  • System Audio Saxo 50 Gulvstående høyttaler

Før 24 990,-

19 990,-
Hegel H90 stereoforsterker med DAC - Sort   +kr 0,00
Input is not a number!
Input is not a number!

Før 24 990,-

19 990,-
Varekode: H90+SAXO50
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Hegel H90 og System Audio Saxo 50

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Originalpris 24990
Beskrivelse

Detaljer

 


Hegel H90


Fortryllende musikkmaskin


Den enestående stereoforsterkeren Hegel H90 tilbyr de mest dynamiske 60 watt per kanal du noensinne har hørt, og den kommer med en rekke egenskaper som byr på høy fleksibilitet og en lydkvalitet som redefinerer standarden i prisklassen.  • Nettverksstrømming og Apple Airplay integrert

  • Fem digitale innganger: tre optisk, en coax og en USB

  • Hodetelefonutgang av høy kvalitet

  • Linjeutgang for tilkobling av f.eks en subwoofer

  • SoundEngine2 reduserer forvrengning enda mer enn Hegels eldre modeller

  • Dempingsfaktor opptil 20 ganger høyere enn bransjens gjennomsnitt


Enestående lyd fra enhver kilde


Hegel H90 tilbyr nettverksstrømming, Apple AirPlay og en rekke digitale og analoge tilkoblinger. Alle innganger (unntatt streaming) kan i tillegg konfigureres til en Home Theatre-inngang med et fast lydnivå, slik at du enkelt kan integrere H90 i et hjemmekinoanlegg. Eller kanskje du vil koble H90 til den digitale utgangen på en trådløs streamer og bruke dens volumkontroll i stedet for Hegel-fjernkontrollen? Det er også en hodetelefonutgang av høy kvalitet og en elegant, informativ OLED-skjerm.


 


Kilde


 


Opplev forskjellen med SoundEngine2


Den nye og forbedrede SoundEngine2 reduserer forvrengning enda mer enn Hegels eldre modeller. Det gjør at du hører alle de små detaljene i musikken. De som suger deg inn og gir deg følelsen av å være tilstede, samtidig som det låter flytende og naturlig.


Stålkontroll på høyttalerene


SoundEngine2 forbedrer også dramatisk basskontrollen og forsterkerens "grep" på høyttalerne. Derfor kan selv en liten utgangseffekt på bare 60 Watt være nok. Grepet, eller dempningsfaktoren som det kalles, er opptil 20 ganger høyere enn bransjens gjennomsnitt. Dette sikrer en dynamisk og kraftig bassrespons, selv på større gulvstående høyttalere.


Alt du trenger i én forsterker


H90 er designet for å være enkel, fleksibel og kunne tilby deg alt du trenger i én frittstående enhet. Koble til TV-en, kabeldekoderen, phono-trinnet eller bare strøm musikk direkte fra telefonen. Legg til et par gode høyttalere, og du er klar til å nyte musikken!


 


System Audio Saxo 50


System Audio Saxo 50 er bestselgeren i den kritikerroste Saxo-serien. Med fire basselementer leverer den storslått lyd i et slankt og lekkert format. Et fantastisk møbel som overrasker med sine store lydmessige kvaliteteter.


Markedets beste lyd til prisen var tanken til System Audio når de utviklet Saxo-serien. Resultatet er en høyttalerserie som ikke bare låter enestående, men også imponerer med et lekkert, diskret design og en fantastisk byggekvalitet.


Det slanke, høye designet bringer høyttalerelementene opp i riktig lyttehøyde, som gir et mer naturtro inntrykk av lyden. Med teknikk basert på de dyrere høyttalerseriene gjengir de spesialkonstruerte basselementene en stor lyd man forventer å høre fra en langt større høytaler.


En av nyhetene i Saxo-serien er den spesielle DXT-sprederen som sitter rundt diskanthøyttaleren. Det patenterte designet gir høyttaleren en bedre og mer naturlig spredning, som fyller rommet med lyd.

Tester

 

Følg oss