home Meny close
menu Meny

Hegel H590 stereoforsterker med DAC - Sort

Den ultimate forsterkeren fra Hegel heter H590 og er utstyrt med brukervennlige funksjoner samtidig som den byr på formater for høy ytelse som MQA og DSD. H590 benytter den siste versjonen av deres patenterte SoundEngine 2 teknologi og setter en ny standard for hvor god en integrert stereoforsterker kan bli.
  • 2 x 301 watt
  • Høykvalitets DAC
  • Airplay, Spotify og uPnP
kr 95 995,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128681
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Hegel H590 stereoforsterker med DAC - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Power output  2 x 301W in 8 ohms, Dual Mono
Minimum load  2 ohms
Analog Inputs 

2 x balanced (XLR)
3 x unbalanced (RCA)

Digital Outputs  1 x coaxial (BNC) S/PDIF
Digital Inputs 

1 x coaxial (BNC) S/PDIF
1 x coaxial (RCA) S/PDIF
3 x optical S/PDIF
1 x USB
1 x Network

Line level Output 

1 x unbalanced fixed(RCA)
1 x unbalanced variable(RCA)

Frequency response  5Hz-100kHz
Signal-to-noise ratio  More than 100dB
Crosstalk  Less than -100dB
Distortion

Less than 0.005% @ 50W 8 Ohms 1kHz

Intermodulation Less than 0.01% (19kHz + 20kHz)
Damping factor  More than 4000 @ (main power output stage)
Dimensions 17,1cm x 43cm x 44,5cm (HxWxD)
Weight 22kg
Special features

Set Startup volume
Set max volume
Software upgradable
Configure all inputs as fixed level inputs
IP control

Beskrivelse

Detaljer

Når det kommer til konstruksjon av forsterkere gjelder vanligvis regelen: høy effekt = høy forvrengning, lav forvrengning =  lav effekt. Utfordringen kommer hvis man ønsker en forsterker som leverer høy effekt med lav forvrengning. Hegels patenterte SoundEngine2 teknologi er nøkkelen til Hegels suksess og er en krets som aktivt fjerner forvrenging i forsterkerens kretsløp slik at H590 kan levere massive mengder strøm med svært lav forvrengning.  • Airplay

  • Spotify Connect

  • SoundEngine 2

  • MQA

  • 2 x 301 watt i 8 ohm

  • Dempefaktor høyere enn 4000


En ny referanse


H590 er Hegels svar på spørsmålet: hvor bra er det mulig å lage en integrert stereoforsterker? I denne gjennomførte konstruksjonen er alle detaljer viktig. Alt fra kretsdesignet for de balanserte og ubalanserte inngangene til utgangstransistorene som blir matchet for hånd, er utført med tanke på ett mål: å gjengi signalet med så lite forvrengning og påvirkning som mulig. Når signalet har passert den delikate forforsterker delen blir det forsterket av 12 ultra-raske utgangstransistorer med høy effekt - per kanal. H590 er et ekte monster.


H590


Digital signalbehandling i toppklasse


I dag er det meste av musikk folk flest lytter til digital i en eller annen form. Hegel har derfor lagt store ressurser i å lage en D/A-konverter som bevarer signalet i sin originale form gjennom hele signalbehandlingen for best mulig lydkvalitet, enten du spiller filer med høy oppløsning eller musikk med CD-format. USB inngangen støtter high-end formater som DSD og MQA.


front side


Enkel strømming


Den letteste måten å spille til H590 på er å strømme musikken over nettverket. Koble forsterkeren til din ruter og du kan ganske enkelt spille musikken fra f.eks din telefon trådløst. Forsterkeren er utstyrt med støtte for Spotify Connect, Airplay, Upnp og DLNA. Det er også mulig å oppgradere forsterkerens software om fremtidige funksjoner blir tilgjengelig.


bak


Smarte funksjoner


Selv om man kan spille seg til en politianmeldelse er det ikke sikkert man virkelig vil det. Hvis du er redd for at ungene skal spille for høyt når du er borte kan man enkelt låse forsterkeren til ønsket maks volum. H590 er også utstyrt med en Home Theater inngang slik at forsterkeren kan være kun en effektforsterker når man bruker den sammen med en hjemmekinoforsterker, og gi deg rendyrket Hi-Fi lyd når du spiller musikk. Benytter du en ekstern streamer (f.eks Chromecast, Sonos osv) kan man konfigurere hver inngang til et fast volum slik at du kun trenger å bruke appen til streameren.


front


Smart-styring


H590 har 2-veis IP-control og kan enkelt implementeres i et Smart-hus system.


nature


Hva ligger det i en måling?


Selv om 301 watt på alle måter er en høy effekt er det kanskje ikke helt klart hva dette innebærer for Hegel H590. Basert på målinger gjort under musikklignende arbeidsbetingelser har bladet Hi-Fi News målt H590 til å yte 2.285kW/1ohm (47.8A) hvilket tilsier at H590 kan konkurrere med det aller beste som finnes av integrerte forsterkere på markedet i dag:


Tester

 5 stjerner Stereo+ 

Videos

Andre kunder vurderte også disse

Følg oss