home Meny close
menu Meny

Geneva Classic M DAB+ radio med Bluetooth - Valnøtt

Nye Classic M fra Geneva er en videreutvikling av anerkjente Model M, og med en redesignet bassrefleksport og forbedret forsterker imponerer den enda mer enn sin forgjenger. DAB+ radio med 6 forhåndsinnstillinger, Bluetooth, samt en linjeinngang, lar deg lytte til alle kildene dine på en enkel måte. Aldri før har du fått så mye lyd fra en så liten Geneva!
kr 4 995,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 125941
Produktomtaler

Helt rått - noe av det beste jeg har opplevd av radioer!

Vi fikk denne i hus i dag etter å ha returnert en Tivoli Music System + til butikk (ikke hit...) på grunn av elendig lyd. I og med at vi har en Geneva Touring L på hytta (låter knall i hele frekvensområdet og har en fantastisk byggekvalitet, materialvalg og design), falt valget på Geneva Classic M (jeg er nok litt «oldschool, med mine 54 år, så fargevalget ble valnøtt). Førsteinntrykket var meget positiv. En tung sak (som er bra...) i lekker ekte valnøtt finish, med stilig røde led-karakterer. Lang (mer enn lang nok for de aller fleste vil jeg tro), tykk og god nettledningen, stilig fjernkontroll i aluminium, og en liten stilig detalj på fjernkontrollen; i stedet for de kjedelige tallene på de 6 preset knappene, har Geneva valgt bokstavene P, R, E, S, E og T («Preset»). Ikke tvil om hva de er til! Så til lyden: Dette er på høyde med et bra stereoanlegg. Dyp og crisp bass, tydelig mellomtone (selv Leif Erik Forberg blir tydelig og lett å forstå på den radioen, med sin relativt dype nordlandsdialekt - på Tivoli radioen var det nesten umulig å få med seg hva han sa, der burde han nesten vært tekstet...) og skarp, men behagelig og naturlig diskant. Jeg har vanligvis noe å sette fingeren på når det gjelder lydutstyr (HiFi/Stereo er en av hobbyene mine sammen med å samle Zappa skiver), men her stemmer alt... Denne anbefales - om den hadde kostet det dobbelte hadde det vært verdt hver eneste krone - løp & kjøp!
  • Karakter
    starstarstarstarstar
Posted 20.12.2017 by Jørg1 R. Karlaug

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Geneva Classic M DAB+ radio med Bluetooth - Valnøtt

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Nye Classic M fra Geneva er en videreutvikling av anerkjente Model M, og med en redesignet bassrefleksport og forbedret forsterker imponerer den enda mer enn sin forgjenger. DAB+ radio med 6 forhåndsinnstillinger, Bluetooth, samt en linjeinngang, lar deg lytte til alle kildene dine på en enkel måte. Aldri før har du fått så mye lyd fra en så liten Geneva!


Trådløs lyd via Bluetooth
Med trådløs lyd via Bluetooth kan du sette deg tilbake i godstolen og spille av musikken trådløst direkte fra din mobiltelefon eller nettbrett i meget god kvalitet.
Tidsriktig
Geneva er utformet med tanke på hvordan man lever i dag. Mens god stereolyd fortsatt er synonymt med mange komponenter og høyttalere, har Geneva laget et fullverdig stereoanlegg med lydkvalitet som overrasker selv de største lydentusiastene. Med utgangspunkt i å plassere alle komponentene i en og samme enhet, har Geneva utviklet et kompromissløst system for deg som er både opptatt av utseende og lydkvalitet. Her har du muligheten til å spille musikk trådløst fra din mobiltelefon eller nettbrett, høre på DAB+/FM-radio eller koble til andre eksterne lydkilder som TV, platespiller, datamaskin eller spillkonsoller.
God lydkvalitet
Geneva har gjennom hele utviklingsprosessen hatt musikk i fokus, noe som lett kan høres. For å oppnå den høye lydkvaliteten har Genevas akustiske ingeniører samarbeidet tett med artister og produsenter, og kombinert dette med avansert teknologi. Høyttalerelementene jobber svært godt sammen med den innebydge forsterkeren, og spiller optimalt uavhengig om du spiller høyt eller svært lavt. Den fyller huset med musikk når du har fest, og spiller overbevisende og presist selv på svært lave volum.
Enkelhet og funksjonalitet
Hør på krystallklar DAB+ eller bare sett på en spilleliste fra Spotify eller Tidal på nettbrettet ditt. Sett deg tilbake i godstolen og betjen hele systemet med den medfølgende fjernkontrollen. Geneva Sound System støtter alle kilder med mulighet for Bluetooth-avspilling, samt at du kan koble til andre musikkavspillere via linjeinngangen på baksiden. Geneva Sound System har også et display gjemt bak gitteret i front. Via dette får du informasjon om hvilken kilde som er tilkoblet, volum eller radiokanal. Som standard leveres alle modeller med gummiføtter beregnet for å sette på bord
Ekte stereolyd
Geneva Sound System har to lydkanaler i èn boks. Ved å bruke avanserte algoritmer, har Geneva klart å reprodusere ekte stereolyd til tross for at høyttalerelementene er plassert i samme enhet. I tillegg er lyden like god overalt – du trenger ikke sitte i "sweet spot" for at det skal låte bra. Med en lydspredning på 120 ° får alle glede av den gode lyden fra Geneva Sound System.