home Meny close
menu Meny

Sony MDR-Z1R High-End hodetelefon - Sort

Len deg tilbake, slapp av og opplev kompromissløs lydkvalitet. High-End hodetelefonen Sony MDR-Z1R kombinerer avansert teknologi med det beste av håndverk – for den ultimate lytteopplevelsen.
kr 21 990,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 125919
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sony MDR-Z1R High-End hodetelefon - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

DYNAMIC TYPE

 • Closed, dynamic (circum-aural)

DRIVER UNIT

 • 70 mm, dome type (CCAW Voice Coil)

FREQUENCY RESPONSE (HZ)

 • 4 Hz - 120,000 Hz

SENSITIVITIES (DB/MW)

 • 100 dB/mW

MAGNET

 • Neodymium

IMPEDANCE (OHM)

 • 64 Ω at 1 kHz

CORD TYPE

 • Detachable Y type

CORD LENGTH

 • Headphone cable (Approx. 3 m (118 1/8 in), silver-coated OFC strands, Gold-plated stereo mini plug), Balanced-connection headphone cable (Approx. 1.2 m (47 1/4 in), silvercoated OFC strands, L-shaped gold plated balanced standard plug)

PLUG

 • Headphone cable (Gold-plated stereo mini plug), Balanced-connection headphone cable (L-shaped gold plated balanced standard plug)

WEARING STYLE

 • Circum-aural

WEIGHT

 • Approx. 385 g (14 oz) without cable
Beskrivelse

Detaljer

Len deg tilbake, slapp av og opplev kompromissløs lydkvalitet. High-End hodetelefonen Sony MDR-Z1R kombinerer avansert teknologi med det beste av håndverk – for den ultimate lytteopplevelsen.


Hver minst tone og detalj


Den nyutviklede membranen med en magnesium-dome og LCP-kanter gjør det mulig med avspilling i opptil 120 kHz med høyoppløselig lyd. Resultatet er uovertruffen ren og presis lyd.


Ren lyd, uten ekstra støy


Filtrerer ut alt det unødvendige med et resonansfritt kabinett. Et spesielt akustisk filter kontrollerer luftmotstanden og fjerner eventuell resonans som oppstår når driveren beveger seg, slik at bare de rene og klare frekvensene slipper gjennom.


Ergonomiske øreputer i saueskinn


Disse ergonomiske hodetelefonene er utviklet for å innhylle hodet ditt i lyd, og hindre lyden fra å slippe unna og levere kraftig bass. Øreputene i ekte saueskinn omgir ørene dine på en herlig og myk måte.


Innhyllende design


Den innhyllende designen legger seg rundt øret og holder dermed musikken inne og alle distraksjoner ute. Akustikken reflekteres tilbake mot ørene dine for selv helt subtile lyder.


Hodebånd i titan og skinn


Fleksible og lette, men slitesterke, for en mer naturlig passform over øret. Betatitan er svært elastisk og går tilbake til den opprinnelige formen selv etter at det har fått en bøy. Ekte lær for holdbarhet og komfort.


Optimalisert for langvarig komfort


Hodebåndet i en titanlegering er både fleksibelt og lett, slik at du kan bruke det dagen lang. Du kommer knapt til å merke at du har dem på.


Aluminiumsbelagt LCP-kantet membran med magnesium-dome for større presisjon


Dome-membranen i magnesium sprer vibrasjonene fra svingspolen videre til domen og for en lydgjengivelse som når det svært høye frekvensområdet. Kombinasjonen av flere materialer med høyt internt tap gir mindre lydsammenblanding og klar lyd.


Hard eske for oppbevaring


Hodetelefonene og de medfølgende kablene leveres i en lekker oppbevaringseske med separate rom og elegant satengfôring.


Balansert tilkoblingskabel med 4,4 Φ


Den nyutviklede balanserte kontakten med en diameter på 4,4 mm separerer høyre og venstre lydsignaler, samtidig som den reduserer tap ved signaloverføring og dermed også forhindrer at lyden blir dårligere. Resultatet er jevnere høye frekvenser og overlegen lydkvalitet.


Sølvbelagt oksygenfri kobber


MDR-Z1R bruker sølvbelagte oksygenfrie kobberkabler som er utviklet for å minimere motstanden og tap ved signaloverføring. Resultatet er at lyden blir mindre forringet, og at fine detaljer og jevnere diskant kommer frem.


Utformet av eksperter i Japan


Produkter fra Sony som er laget i Japan, har svært høy kvalitet og ytelse, og hodetelefonene MDR-Z1R er intet unntak. De settes stolt sammen av kun de beste komponenter og produksjonsteknikker – noe som gir eksepsjonell lydkvalitet.

Tester

Følg oss