Sonus Faber Sonetto II stativhøyttaler Sonus Faber Sonetto II stativhøyttaler Sonus Faber Sonetto II stativhøyttaler Sonus Faber Sonetto II stativhøyttaler Sonus Faber Sonetto II stativhøyttaler Sonus Faber Sonetto II stativhøyttaler

Sonus Faber Sonetto II

Stativhøyttaler - Hvit matt

Sonetto er håndlaget av Sonus Faber i Vicenza, Italia, og representerer en unik kombinasjon av fantastisk lydkvalitet og italiensk design! Sonetto II spiller stort og fyldig og er utstyrt med en 16,5 cm bass/mellomtone og en 29 mm "Arrow Point" silkedome. Pris pr par.

Tester av Sonus Faber Sonetto II:  

Stereo+ Sonus Faber Sonetto II   Hi Fi Choice Sonus Faber Sonetto II   Stereonet Sonus Faber Sonetto II

Varenr: 129386
22 990,-
-+
grey-stock-iconInnkommende (16 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sonetto har flere fellestrekk fra Homage Tradition serien, alle modellene benytter det karakteristiske lutt-formede kabinettet med optimale akustiske egenskaper, som i kombinasjon med nøye utvalgte komponenter bidrar til en realistisk og engasjerende musikkopplevelse! Sammenlignet med Sonetto I har Sonetto II et større kabinett og en større bass/mellomtone som gir fyldigere lydbilde med mer kropp.

 

  • 2-veis stativ/hylle høyttaler
  • 16,5 cm Ultradynamisk mellomtone/bass, cellulose-fiber membran
  • 29 mm "Arrow Point", silkedome
  • Frekvensområde: 42-25.000 Hz
  • Delefrekvenser: 2.650Hz
  • Følsomhet: 87 dB
  • Nominell impedans: 4 ohm
  • Anbefalt forsterkereffekt: 40-200 watt

 

 

 

 

Naturlig lyd, naturlige materialer!

Høyttalerelementene er fremstilt i naturlige materialer, blant annet har den 16,5 cm store mellomtone/bass enheten et spesialutviklet membranmateriale av lufttørket cellulosemasse som bidrar til en naturlig gjengivelse av mellomtonen. Diskanten ivaretas av en 29 mm silke-dome med Sonus Fabers unike DAD teknologi som reduserer membran-resonanser og optimaliserer elementets evne til ensartet og faseriktig spredning av musikken over et stort lytteområde. Kraftig neodynium magnet og høy mekanisk stabilitet bidrar til en realistisk og musikalsk formidling av de høyeste frekvensene.

 

 

Sonus Faber Sonetto II stativhøyttaler

 

 

Gjennomført kvalitet

Sounus faber gir deg en helt unik eierglede. I tillegg til den fantastiske lydkvaliteten er kabinettene konstruert med en gjennomført kvalitet man sjelden finner noe sted. Sonetto serien har arvet flere elementer fra den eksklusive Olympica serien, som for eksempel den håndsydde lærtoppen med inngravert Sonus Faber logo.

 

 

Sonus Faber Sonetto I stativhøyttaler

 

 

DAD - Damped Apex Dome

DAD er en lokal demping av domediskantens toppunkt som reduserer motfasen som dette området ofte produserer. I en standard diskant dome vil måten dette området oppfører seg på forårsake at høye frekvenser rulles tidlig av. Diskanter med DAD teknologi tillater en mer presis gjengivelse av høye frekvenser.

 

 

Sonus Faber Sonetto I stativhøyttaler

 

 

Plasseringsvennlig

Sonettos bassport er plassert i bunnen av høyttaleren for å gjøre høyttaleren svært plasseringsvennlig med et rent og elegant design. Sonus Faber har lagt vekt på at høyttalerne skal være enkle å integrere i stuen, Sonetto I kan benyttes med originalt gulvstativ, men vil også fungere svært godt i en bokhylle eller plassering på benk.

 

NB! Stativ må kjøpes i tillegg.

 

 

Sonus Faber Sonetto I stativhøyttaler
Teknisk info
SYSTEM 2-way shelf loudspeaker system. Vented box design.
LOUDSPEAKERS

Tw: High Definition DAD™ driver. DKM dome diaphragm, Ø 29mm

Mw: Custom diaphragm made with cellulose pulp and other natural fibers, Ø 165mm

CROSS-OVER 2650Hz
FREQUENCY RESPONSE 42 Hz – 25.000 Hz
SENSITIVITY 87 dB SPL (2.83 V/1m)
NOMINAL IMPENDANCE 4 ohm
SUGGESTED AMPLIFIER POWER OUTPUT 40W – 200W, without clipping
LONG-TERM MAX INPUT VOLTAGE (IEC 268-5) 20 V rms
DIMENSIONS (HxWxD) 370 (1101 stand included) x 250 x 334 mm
WEIGHT 6,8 kg - net weight (stand not included)
DOWNLOAD Manual
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Arve08.06.2023Upassende?
Sonus Faber Sonetto IIStativhøyttalerNydelig og klar lyd helt fra de laveste volumer til de høyeste. Trenger du mye bass så er nok denne ikke for deg, men har du lite plass og glad i detaljer i musikken, så er denne absolutt å anbefale.
102059