Rotel A11 MKII - Sort Integrert stereoforsterker med Bluetooth Rotel A11 MKII - Sort Integrert stereoforsterker med Bluetooth

Rotel A11 MKII - Sort

Integrert stereoforsterker med Bluetooth

Rotel A11 MKII er en oppgradert av versjon av den velkjente A11. Med både DAC og RIAA-trinn innebygget, samt mulighet for å streame musikk via Bluetooth, så får du her en svært funksjonell forsterker til fornuftig pris.

Varenr: 118939
9 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (13 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Rotel A11 MKII integrert forsterker

 

Klassisk og fleksibelt forsterkerdesign


Den integrerte forsterkeren Rotel A11MKII støtter alle dine favorittmusikkilder, inkludert en MM platespillerinngang for vinylentusiaster, 3 analoge RCA-innganger, koaksiale og optiske innganger, samt aptXTM HD og AAC trådløs Bluetooth-inngang. A11MKII bygger på ingeniørkunst i verdensklasse gjennom 60 år og ytelse og verdi som fortsetter den stolte tradisjonen til dette ikoniske merket.

 

Enkel betjening


Ingen oppsett eller konfigurasjon er nødvendig. Bare koble sammen kildene, og velg ønsket inngang. Automatisk strømstyring overvåker de analoge og digitale kildene for å slå enheten automatisk av/på. Rotel A10MKII betjenes enkelt ved hjelp av de intuitive kontrollene på forsiden og den medfølgende IR-fjernkontrollen.

 

Tradisjonell klasse AB-forsterkning


Ved å utnytte over 60 års design-erfaring, benytter A11MKII Rotels proprietære teknologi for klasse AB-lineær forsterkning, og gir rik og dyp bassenergi med fullstendig kontroll. Forsterkeren driver 8-ohm og 4-ohm høyttalerbelastninger med letthet, og sikrer at musikken gjengis ekte og autentisk.

 

Robust transformator og strømforsyning


A11MKII har en nøye utformet, intern produsert, overdimensjonert toroidtransformator. Denne robuste utformingen sikrer levering av ren, stabil og pålitelig strøm til forsterkerkretsene, noe som betyr at lyden din blir bedre over hele frekvensspekteret på alle volumer.

Analoge og digitale innganger


A11MKII kommer med Moving Magnet platespillerinngang, analoge, digitale og trådløse Bluetooth-kildeinnganger, noe som gir allsidighet og fleksibilitet for alle dine favoritt musikkilder. Nyt enkelt det brede utvalget av tilkoblingsmuligheter uten kompromiss og opplev en eksepsjonelt høy lydytelse.

 

Kraftige utgangstransistorer med høy strømstyrke


De kraftige utgangstransistorene sørger for effektiv kraftlevering og forbedret transientrespons med økt bassytelse. Disse avgjørende komponentene reduserer også forvrengning og gir en jevn frekvensrespons med rask og nøyaktig signalgjengivelse, og gir dermed en høykvalitets og engasjerende lytteopplevelse.

 

Praktisk fjernkontroll inkludert


Opplev enkel styring og problemfri bruk med den medfølgende IR-fjernkontrollen. Denne funksjonsrike fjernkontrollen gir mulighet for valg av kilde, volumkontroll og av/på-funksjon, og den inkluderer praktisk nok også kontroller for Rotel CD-spillere

Teknisk info
Spesifikasjoner:
Utgangseffekt: 50W pr kanal (begge kanaler drevet, 8O)
Total harmonisk forvrengning (THD): Mindre enn 0,03%
Frekvensrespons linjeinnganger: 10Hz - 100kHz, -0,5dB, +0,05dB
Frekvensrespons platespillerinngang: 20Hz - 20kHz, -0,5dB, +0,3dB
Signal/støy-forhold linjeinnganger: 90dB
Signal/støy-forhold platespillerinngang: 85dB
Inngangsfølsomhet linjeinnganger: 130mV
Inngangsfølsomhet platespillerinngang (MM): 1,6mV
Inngangsimpedans linjeinnganger: 45kO
Inngangsimpedans platespillerinngang (MM): 43kO
Dempingsfaktor: 120
Tonekontroller: ±6dB ved 100Hz / 10kHz
Texas Instruments premium 32-bit/384kHz digital-til-analog omformer (DAC)
Bluetooth med aptX™ HD and AAC
Dimensjoner (B×H×D): 430 × 73 × 347 mm
Strømforbruk: 150W
Standby strømforbruk: Mindre enn 0,5W
Nettovekt: 6,8 kg
Kundeanmeldelser
223594