home Meny close
menu Meny

Rotel RA-1592 stereoforsterker med DAC - Sølv

Rotel RA-1592 er en virkelig multikunstner og er et ekte kupp til prisen. Den kombinerer kreftene fra Rotels RB-1582MKII effektforsterker med forforsterkeren RC-1590 sitt prisvinnende raffinement og byr på hele 2x200 ekte watt i 8 ohm. Den er godt utstyrt med både analoge, digitale og trådløse tilkoblingsmuligheter.
kr 27 990,-
Lagerstatus: 4-5 dager panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 129025
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Rotel RA-1592 stereoforsterker med DAC - Sølv

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer


 


Rotel RA-1592 er i praksis en sammenslåing av forforsterkeren RC-1590 og effektforsterkeren RB-1582 MKII i ett og samme kabinett. Med en kraftig ringkjernetrafo klarer forsterkerens 2x200 watt i 8 ohm å puste godt liv i de fleste høyttalere.


Forsterkerens innebygde 32-bit/768kHz AKM DAC sørger for svært høy lydkvalitet fra de digitale kildene. Den byr på hele sju digitale innganger, deriblant en USB PC-inngang som støtter høyoppløste lydfiler opp til 192 kHz (og DSD). Den trådløse Bluetooth tilkoblingen lar deg enkelt spille musikk fra din smarttelefon eller nettbrett. RA-1592 er til og med utstyrt med egen platespillerinngang som støtter MM-pickup.


For maksimal fleksibilitet er forsterkeren utstyrt med forforsterkerutgang, doble subwooferutganger og dessuten to høyttalerutganger som begge kan slås av og på. I menyen kan du velge lysstyrke på displayet, skru av og på tonekontroll, justere balanse, eller velge om forsterkeren skal styres via nettverk..


 


RA-1592 Internal View


 

 

 Components


Tester

Følg oss