Rega Brio med OlioStream Stereoforsterker med streamer Rega Brio med OlioStream Stereoforsterker med streamer Rega Brio med OlioStream Stereoforsterker med streamer Rega Brio med OlioStream Stereoforsterker med streamer Rega Brio med OlioStream Stereoforsterker med streamer Rega Brio med OlioStream Stereoforsterker med streamer Rega Brio med OlioStream Stereoforsterker med streamer Rega Brio med OlioStream Stereoforsterker med streamer Rega Brio med OlioStream Stereoforsterker med streamer Rega Brio med OlioStream Stereoforsterker med streamer Rega Brio med OlioStream Stereoforsterker med streamer

Rega Brio med OlioStream

Stereoforsterker med streamer

Denne utgaven av Rega Brio har forbedret konstruksjon på både chassis og elektronikk, og har fått hodetelefonutgang. Kraftig ringkjenretrafo gjør at den konkurrerer med betraktelig større forsterkere og innebygd RIAA-trinn i meget høy kvalitet lar deg koble til platespiller. Kombinert med iEast OlioStream kan du spille musikken helt trådløst fra telefon, PC og mer.
Varenr: 116896
10 480,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Rega Brio  

Rega Brio er en utrolig flott liten forsterker og anbefales på det sterkeste. - Spesielt anbefalt i Stereo+ 2/17

 

Ny og forbedret utgave av Regas storselger BRIO. Den nye utgaven har forbedret konstruksjon på både chassis og elektronikk, og har fått hodetelefonutgang. Kraftig ringkjernetrafo gjør at den konkurrerer med betraktelig større forsterkere, og innebygget RIAA-trinn i meget høy kvalitet lar deg koble til platespiller. Alt dette i et slankt og lekkert kabinett som er under 8 cm høyt. Dette er den beste forsterkeren vi vet om under 10.000,-

 

Rega har over 45 års erfaring med produksjon av Hi-Fi utstyr, og de har samlet all sin erfaring i nye Brio. 2 x 50 Watt i 8 Ohm, og hele 2 x 73 Watt i 4 Ohm besørges av en kraftig ringkjernetrafo, og en separat strømforsyning til forsteg og RIAA-trinn sørger for krystallklare detaljer uten forstyrrelser.

 

I forhold til sin forgjenger har nye Brio fått et redesignet kretskort med oppgraderte komponenter, og et forbedret RIAA-steg. I tillegg er chassiet redesignet blant annet med tanke på bedre skjerming. Alle potensielt forstyrrende kretser, som fjernkontrollstyring, er separert helt ut fra lydkretsene for å sikre best mulig gjengivelse.

 

 

iEast OlioStream

Med iEast OlioStream 1 kan du enkelt gjøre anlegget ditt trådløst. Streameren støtter Tidal, Spotidy, AirPlay 2, radio, Qobuz og mer, slik at du kan spille musikk direkte fra telefonen uten å miste kvalitet.

Multirom

Du kan enkelt koble flere av streamerne sammen for å danne et komplett multirom-oppsett slik at du kan spille musikk hvor som helst i hjemmet. Et slikt oppsett lar deg også spille forskjellig musikk i forskjellige rom, eller samme musikk i alle ønskede rom ved hjelp av party-modus. Alt kontrolleres enkelt via den gratise appen som er tilgjengelig for både Android og iOS.

Alarmklokke

iEast kommer også med innebygd alarmklokke, slik at du kan bli vekket til favorittmusikken din til forhåndsinnstilt volum i én eller flere rom.

Sleep timer

Sleep timer lar deg bestemme når enkelte soner skal skrues av.

Enkel oppdatering

OlioStream 1 kan enkelt oppdateres trådløst ved hjelp av appen, helt uten bruk av PC.

Teknisk info
 • 2 x 50 watt RMS i 8 ohm, 2 x 73 watt RMS i 4 ohm
 • Kraftig strømforsyning med ringkjernetrafo
 • Platespillerinngang for MM-pickup
 • Hodetelefontilkobling: 32O = 1.8V, 54O = 2.6V, 300O = 5.9V
 • Frekvensrespons:
  • Phono 15Hz - 40KHz (-3dB)
  • Linje: 12Hz (-1dB) - 43KHz (-3dB)
  • RIAA kurve: (100Hz to 10KHz) ± 0.4dB
 • Tape monitor-utgang
 • Kraftig og tung kabinettutførelse
 • Fjernkontroll medfølger, alle fjernkontrollkretser er helt adskilte fra lydkretsene
 • Utviklet og produsert i England
 • Dimensjoner: 345mm (D) x 216mm (W) x 78mm (H)
 • Vekt: 5.1kg
HD tapsfri lyd fra Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, Qplay, Hi-rescloud osv.
Tune-In nettradio
AirPlay2
Multirom / WiFi / Bluetooth 5.0 / Apple Home med Siri
App for Android/iOS
Filformat: MP3, AAC/AAC+, Alac, Flac, APE, AIFF, WAV opptil 24 bit/192 kHz
Avspilling av lokalt lagret musikk
DLNA med Gapless playback
Utgang: 3,5 mm stereojack analog
Nettverk: WiFi 2,4 Ghz / 5 Ghz
Kundeanmeldelser
195053