Pro-Ject T1 OM5e - BT Phono Platespiller m/RIAA og Bluetooth sort HG Pro-Ject T1 OM5e - BT Phono Platespiller m/RIAA og Bluetooth sort HG Pro-Ject T1 OM5e - BT Phono Platespiller m/RIAA og Bluetooth sort HG Pro-Ject T1 OM5e - BT Phono Platespiller m/RIAA og Bluetooth sort HG

Pro-Ject T1 OM5e - BT Phono

Platespiller m/RIAA og Bluetooth sort HG

Pro-Ject T1 OM5e – BT Phono inkluderer et innebygd, Pro-Ject designet, høykvalitets RIAA-trinn. Den har også en Bluetooth sender slik at man kan sende signalet til sin favoritt høyttaler som har Bluetooth støtte. Med sin høye produksjonskvalitet, er både lyden og designet til T1 OM5e, i sin egen klasse.

Varenr: 115431
5 490,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pro-Ject T1 OM5e - BT Phono


 

Ingen plastikk!:

Den stilige CNC-maskinerte tresokkelen har ingen plastdeler og er nøye produsert for å sikre at det ikke er noe hulrom. Som følger av dette, unngår man uønskede vibrasjoner i chassiset. Glassplaten tar av den samme filosofien og er derfor gjennom designet tungt, med null resonans. Dette gjør igjen at man unngår resonans problemene man kan få med alternativene som er laget i plast eller lett stål.

 

Nærbilde av Pro-Ject T1 OM5e


 

Ingen snarveier, bare god lyd.

Tone-armen på T1 modellen er en ny modell, som er basert på tidligere Pro-Ject design. Det er nå et komplett design i et stykke aluminium! Kombinert med lavfriksjonskulelagrene, garanterer T1 OM5e absolutt nøyaktighet i alle typer bruk. Det integrerte headshell’et vil heller ikke forårsake noe vibrasjoner og er en stor forbedring sammenlignet med andre påskrudde eller pålimte headshells. Den beltedrevne motoren er festet til en helt nydesignet underplate som er montert i et ultrapresist 0,001 mm hovedlager, med en herdet rustfri stål-aksel og messingbøssing. Sammen med det elektroniskkontrollerte drivsystemet er T1 derfor i stand til å sikre en jevn, anti-resonans rotasjonsplattform som tone-armen og pick-up’en får gli over.

 

Svært nært bilde av Pro-Ject T1 OM5e mot sort bakgrunn


 

Ortofon OM5E:

Pro-Ject T1 OM5e – BT Phono kommer med en Moving Magnet (MM) Ortofon OM5E Pick-up. Her viser Pro-Ject virkelig at de lager ekte Hi-Fi platespillere av kvalitet, hvor de ikke tar noen snarveier.

 

Nærbilde av tonearmen på Pro-Ject T1 OM5e


 

Semi balansert phono kabel:   

T1 kommer med Pro-Ject sin spesialdesignede super-shielded, semi-symmetriske og lav kapasitans phono kabler som er spesielt designet for platespillere – dette er ikke normale «off the shelf» RCA kabler!

 

Kablene som følger med Pro-Ject T1 OM5e


 

Laget i Europa:

Pro-Ject T1 OM5e – BT Phono er laget i Europa av en platespiller fabrikk som innehar flere tiår med erfaring. Som følger av dette kan Pro-Ject levere denne platespilleren som høres og ser fantastisk ut.

 

illustrasjon av platespiller som blir kvalitetssjekket i europeisk fabrikk


 

 

 

Teknisk info
Speed33, 45
Speed variance33: 0.7% - 45: 0.6%
Wow & Flutter33: 0.25% - 45: 0.23%
Motor control systemPrecision generator
PlatterHeavy 8mm, blasted-glass platter with felt mat
Main BearingStainless steel/brass
SNR65dB
Tonearm8.6” aluminium
Effective arm length218.5mm
Overhang22 mm
Effective tonearm mass8.0 g
Counterweight for mass5 - 10 g
Tracking force range0 - 50mN (17.5 mN pre-adjusted)
Included accessoriesDustcover, feltmat, Pro-Ject Cable
Dimensions415 x 100 x 335mm (WxHxD)
Weight3.8 kg net
Kundeanmeldelser
174157