Klipsch & Yamaha 5.1 hjemmekinopakke Hjemmekinopakke med receiver Klipsch & Yamaha 5.1 hjemmekinopakke Hjemmekinopakke med receiver Klipsch & Yamaha 5.1 hjemmekinopakke Hjemmekinopakke med receiver Klipsch & Yamaha 5.1 hjemmekinopakke Hjemmekinopakke med receiver Klipsch & Yamaha 5.1 hjemmekinopakke Hjemmekinopakke med receiver Klipsch & Yamaha 5.1 hjemmekinopakke Hjemmekinopakke med receiver

Klipsch & Yamaha 5.1 hjemmekinopakke

Hjemmekinopakke med receiver

Hjemmekinopakke med alt du trenger for å få fantastisk rå kinolyd i stua, inkludert subwoofer og en Yamaha hjemmekinoreceiver.
Varenr: 116680
27 990,-Tilbudspris
Førpris: 36 410,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pakken inneholder:

Fronthøyttaler Klipsch R-820F
Senterhøyttaler Klipsch R-52C
Bakhøyttaler Klipsch R-41M
Subwoofer Klipsch R-120SW
Receiver Yamaha RX-A4A

 

Yamaha RX-A4A

RX-A4A er en kraftig hjemmekinoreceiver som yter 110 watt per kanal. Receiveren er godt utstyrt med funksjoner og støtter blant annet HDMI 2.1, 8K og Dolby Atmos. Yamaha RX-A4A tilhører Yamaha sin AVENTAGE serie. AVENTAGE serien benytter bedre komponenter av høyere kvalitet, som gir forsterkeren bedre lydkvalitet enn tilsvarende spesifiserte modeller fra Yamahas V-serie. Med HDMI 2.1 kan forsterkeren vise bilder med 8K oppløsning, og er klar for de nyeste spillformatene. Med Dolby Atmos kan du utvide din hjemmekino med høydekanaler, som gir deg en mer tredimensjonal opplevelse av filmlyden. Receiveren er også utstyrt med Yamaha sitt MusicCast system, som gir deg tilgang til det du trenger av strømmetjenester, til og med i flere rom. Med MusicCast er det også mulig å benytte trådløse bakhøyttalere, så slipper du bryderiet med å strekke kabel over hele rommet.

Klipsch R-820F - fronthøyttaler

Med høy følsomhet, Tractrix horn og superlette IMG (Injection Molded Graphite kobbersponmembran) basselementer har Reference-serien en kombinasjon av dynamikk og detaljrikdom som er unikt i prisklassen! R-820F er en slank og effektiv gulvstående høyttaler med imponerende ytelse. Høyttaleren  inngår i Reference-serien med Klipsch´s legendariske horndiskantløsning og doble kobberfargede IMG-membraner som både er svært stive og lette. Tractrix hornhøyttaleren gir en detaljrik og dynamisk gjengivelse av det øvre toneområdet. De to 8” mellomtone/basshøyttalerne er koblet i parallell og sørger for massive effekttrykk.
 

Klipsch R-52C - senterhøyttaler

R-52C er en effektiv senterhøyttaler med stor ytelse. Den inngår i Reference-serien med Klipsch´s legendariske horndiskantløsning og to stk lette og stive IMG basselementer. Tractrix hornhøyttaleren sørger for en dynamisk gjengivelse av det øvre toneområdet. Maksimalt effektpåtrykk er 100 watt RMS.
 

Klipsch R-41M - bakhøyttaler

R-41M er en liten bokhyllehøyttaler med stor effektkapasitet. Den inngår i Reference-serien med Klipsch’ legendariske horndiskantløsning og basselement med IMG-membran som både er svært stivt kombinert med lav vekt.

 

Klipsch R-120SW - subwoofer

 R-120SW er en aktiv subwoofer med 12" IMG-bass og kraftig 200 watts forsterker. Med maksimalt lydtrykk på imponerende 116 dB og frekvensområde ned til 29 Hz er subwooferen et godt alternativ til både HiFi og surround. R-120SW inngår i den anerkjente Reference-serien med lette og stive IMG-membraner. Justering for nivå, grensefrekvens for lavpassfilter og fase.

Alternativer
Kundeanmeldelser
191091