156468 156468 156468 156468 156468 156468 156468 156468 156468 156468 156468 156468 156468 156468 156468 156468

Naim Uniti Atom og Klipsch Heresy IV

Forsterker og høyttalere - Sort

Stereopakke med Naim Uniti Atom stereoforsterker og Klipsch Heresy IV høyttalere.
Varenr: 114363
74 990,-Tilbudspris
Førpris: 80 980,-
-+
Bestillingsvare (20 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Naim Uniti Atom - stereoforsterker

 

Naims nye Uniti serie er en familie på fire produkter som består av strømmeforsterkerne Atom, Star og Nova, samt musikkserveren Core. Serien henter designelementer fra toppmodellen Statement med den ikoniske volumkontrollen som man også finner igjen på den prisbelønte Naim Mu-So. Produktene er produsert på fabrikken i Salisbury. Topp moderne maskiner og produksjonsfasiliteter sørger for ypperste kvalitet både på det ytre og indre av Uniti. Serien skal både sees, høres og kjennes riktig ut. En nytelse for alle sanser!

 

 • Chromecast built-in
 • AirPlay
 • TIDAL
 • Spotify® Connect
 • Bluetooth (aptX HD)
 • Internettradio
 • UPnP (Universal Plug ‘n’ Play)
 • Digital inngang (S/PDIF)
 • Analog utgang
 • Hodetelefon utgang
 • USB-inngang for tilkobling av lagringsenhet
 • HDMI ARC
 • Multirom
 • Bred formatstøtte
 • Trådløs oppdatering
 • Roon Ready

 

 

 

Uniti Atom

Naim har lagt mye arbeid i å maksimere ytelsen fra Atom som er et svært kompakt og plassbesparende produkt. Den overdimensjonerte ringkjerne trafoen har separate viklinger for de digitale og analoge kretsene. Naim velger alltid klasse A/B forsterkning da de mener dette låter mest musikalsk. Mye strøm og 2x40 kraftige «Naimwatt» gjør dette til alt annet enn en lettvekter. Atom er utstyrt med egen HDMI-inngang med ARC (Audio Return Channel) slik at den enkelt kan kobles til din TV.

 

 

Naim Uniti Atom stereoforsterker m/HDMI ARC

 

Ny avansert strømmeplattform

Til nye Uniti har Naim utviklet en helt ny strømme plattform som er svært kraftig og fleksibel. Den fremtidsrettede streamingmodulen er utstyrt med høy minnekapasitet, er laget for å kunne tilpasses ny teknologi og kan enkelt snakke med andre Naim produkter i nettverket, bl.a den nye Naim Mu-so. Streamingmodulen har en egen separat klokke for å redusere jitter-støy ytterligere.

 

 

Naim Uniti Atom

 

Ny Wi-Fi teknologi

Med siste generasjons 802.11b/g/n/ac wi-fi med beaming vil strømming av musikk uansett plassering i forhold til ruter bli en utfordring som hører fortiden til. 2 antenner, en på hver side av apparatene sørger for bred dekning. Disse har et isolerende lag bak seg for å skjerme selve elektronikken for interferens og gir også antennene bedre forhold. Større buffer vil også sørge for jevnere avspilling når forholdene er dårlige, hele 5-minutter vil potensielt ligge i minnet på enhetene når en låt avspilles.

 

 

Naim Uniti Atom stereoforsterker m/HDMI ARC

 

4. generasjons SHARC DSP

Både Atom, Star og Nova benytter Naims egen RAM-buffer-teknologi som implementerer proprietær 16x oversampling og 40-bit floating point. Den nye prosessoren er kraftig overkonstruert og kan med enkelhet prosessere alt av komplekse musikksignal som den blir servert. Dette fjerner digital jitter og gjør at Naim kan la vær å bruke de innebyggete filtrene i Burr Brown DAC`ene med store forbedringer i lyden som resultat. Den ekstra kraften gjør produktene forberedt på fremtidige formater.

 

 

Naim Uniti Atom stereoforsterker m/HDMI ARC

 

Godt utstyrt

Uniti serien er utstyrt for å la deg spille alt. Med funksjoner som TIDAL, Spotify, Apple Music, Google Cast, Bluetooth, airPlay og HDMI ARC er produktet klar for alt man måtte ønske å spille. Forsterkeren er også utstyrt med 3 digitale og 1 analog inngang for tilkobling av eksterne kilder.

 

 

Naim Uniti Atom stereoforsterker m/HDMI ARC

 

Lyd i flere rom

Unitis DSP kan konvertere fra analoge til digitale signaler. Det betyr at kilder du kobler til den analoge inngangen kan spilles av i andre rom (opptil 5 rom) på samme måte som strømmetjenestene.

 

 

Naim Uniti Atom stereoforsterker m/HDMI ARC

 

Full kontroll

Uniti benytter en analog volumkontroll med digital styring. Kontrollteknologien er hentet fra den prisbelønte NAC-N 272. Fjernkontrollen benytter 2-veis kommunikasjon med produktet og har bakgrunnsbelysning som viser volumet og justeres simultant enten du justerer lyden på forsterker eller fra kontrollen i når du sitter i sofaen. Med Naim-appen er strømming av TIDAL og Spotify en ren nytelse, ny og gammel musikk serveres med et tastetrykk!

 

Klipsch Heresy IV - høyttaler

 

Klipsch Heresy så dagens lys for første gang i 1957 og ble først konstruert som en senterhøyttaler for bruk mellom to Klipschorn. Den ble raskt en favoritt for bruk alene i et stereo-oppsett. Siden den gang har høyttaleren gjennomgått en rekke oppgraderinger og forbedringer, nå i sin fjerde utgave.

 

 • 3-veis konstruksjon
 • 12" basselement, K-28-E
 • 1.75" mellomtone element, K-702
 • 1" diskant element, K-107-TI
 • 8 ohm nominell impedans
 • 116 dB Max SPL
 • 99 dB følsomhet
 • 48Hz – 20kHz frekvensområde
 • Tractrix bassporter

 

K-702 mellomtone

Heresy IV er bestykket med en helt ny K-702 kompresjonsdriver for mellomtonen. Elementet er utstyrt med en polymid membran som gir eksepsjonelt detaljnivå og dynamikk. Mellomtonen er montert i et K-704 Tractrix horn som gir en bred spredningskarakteristikk og jevn frekvensrespons i det hørbare området.

 

 

K-107-TI diskant

K-701-TI er en titanium diskant som er utstyrt med en helt ny faseplugg som har bred spredningskarakteristikk og svært jevn frekvensrespons. Resultatet er en bredere «sweet-spot» og et bedre definert lydbilde.

 

 

Klipsch Heresy IV gulvhøyttaler

 

Delefilter

Delefilteret i Heresy IV er fullstendig redesignet med nye premium komponenter for å minimere degradering av det elektriske signalet gjennom kretsen. Resultatet er mer troverdig lyd, med bedre effektivitet og effekthåndtering.

 

 

Klipsch Heresy IV gulvhøyttaler

 

Tractrix bassport

Heresy IV er for første gang utstyrt med en bassport på baksiden av høyttaleren. Dette utvider høyttalerens bassrespons med hele 10 Hz. Bassporten benytter Tractrix geometri slik at luftstrømmen beveger seg mer effektivt. Tractrix porten har spesialtilpassede perforeringer som reduserer turbulens i porten slik at man får mindre portstøy og bedre punch i dypbass området.

 

 

Klipsch Heresy IV gulvhøyttaler

 

Nye terminaler

Haresy IV har fått nye kraftige høyttalerterminaler med mulighet for bi-wiring eller bi-amping. Terminalene er montert på en premium aluminium plate og er dimensjonert for å tåle kraftige høyttalerkabler.

 

 

Klipsch Heresy IV gulvhøyttaler

 

Matchet finer

Kabinettet til hvert høyttalerpar er skjært ut fra samme trestykke og matchet, slik at mønsteret er helt identisk. Dette gir høyttalerne et mer estetisk appellerende utseende.

 

 

Klipsch Heresy IV gulvhøyttaler

 

«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipschorn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

 

 

Klipsch Heresy IV gulvhøyttaler

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 2 Stereo
Gruppe 3 Pakker
Merke Naim


Naim Uniti Atom - stereoforsterker

 

Audio Inputs

 
Digital (S/PDIF)

2 x Optical TOSLink (up to 24bit/96kHz)

1 x Coaxial RCA (up to 24bit/192kHz, DoP 64Fs)

1 x HDMI ARC (optional)

USB 2 x USB Type A Socket (front and rear)
Streaming

Chromecast Built-In

Apple Airplay

TIDAL

Spotify® Connect

Bluetooth (AptX HD)

Internet Radio™

UPnP™ (hi-res streaming)

Roon Ready

Connectivity

 
Network

Ethernet (10/100Mbps)

WiFi (802.11 b/g/n/ac with internal antennae)

Updates Update your system wirelessly via the Naim app

Ripping and Storage

 
Storage Store up to 20,000 tracks to a local USB connected storage device and serve to a network-connected player

Formats

 
Audio Formats

Audio Formats

WAV - up to 32bits/384kHz

FLAC and AIFF - up to 24bit/384kHz

ALAC (Apple Lossless) - up to 24bit/384kHz

MP3 - up to 48kHz, 320kbit (16 bit)

AAC - up to 48kHz, 320kbit (16 bit)

OGG and WMA - up to 48kHz (16 bit)

DSD - 64 and 128Fs

Notes: Gapless playback supported on all formats

Internet Radio Formats

Windows Media-formatted content

MP3

ACC

OGG Vorbis streams

MMS

Power

 
Amplifier Output 40W per channel into 8 ohms
Power Consumption

Typical use: 90W

Network standby mode: <2W

Deep sleep: <0.5W

Mains Supply 115V, 230V; 50 or 60Hz

User Control

 
Handheld zigbee RF4CE
App Control Naim App for iOS and Android
Front Panel 5" colour TFT display and rotary volume control with proximity sensor and four buttons

Physical

 
Dimensions 95mm x 245mm x 265mm (HxWxD)
Weight 7kg
Finishes Brushed and anodised aluminium
Supplied with

Remote control

Power-Line Lite mains cable (UK denominations only)

cleaning cloth and quick start guide

Upgrades

 
Amplification External power amplifier or sub-woofer
Mains Cable Power-Line mains cable
   
Downloads

Uniti Brochure - English

Naim Product Portfolio - English

Uniti Atom Quick Start Guide - Multi Language

 

 

Klipsch Heresy IV - høyttaler

 

FREQUENCY RESPONSE (+/- 4 dB) 48-20k +/-4dB
SENSITIVITY 99dB @ 2.83V / 1m
POWER HANDLING (CONT/PEAK) 100W/400W
MAXIMUM SPL 116dB Continuous
NOMINAL IMPEDANCE 8 ohms Compatible
CROSSOVER FREQUENCY

HF: 4500Hz

MF: 850Hz

HIGH FREQUENCY DRIVER K-107-TI 1” (2.54cm) Titanium diaphragm compression driver
MIDRANGE K-702 1.75” (4.45cm) polyimide diaphragm compression driver
LOW FREQUENCY DRIVER K-28-E 12” (30.48cm) Fiber-composite cone woofer
ENCLOSURE MATERIAL MDF
INPUTS Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
HEIGHT 63.01cm
WIDTH 39.37cm
DEPTH 33.66cm
WEIGHT 20.41kg
DOWNLOADS

Heresy IV Floorstanding Speaker Spec Sheet

Heresy IV Floorstanding Speaker Manual

Klipsch Heritage Premium Audio Brochure

Tilbehør
Alternativer
SUPPORT
156468