home Meny close
menu Meny
-31%

Pakke - Chord Mojo med Poly og Sleeve

Pakke med Chord Mojo, Chord Poly og Sleeve (bæreveske).

  • Chord Mojo
  • Chord Poly
  • Chord Sleeve

Før 12 990,-

8 995,-
Chord Mojo hodetelefonforsterker og DAC - Sort   +kr 0,00
Input is not a number!
Chord Poly bærbar streamer - Sort   +kr 0,00
Input is not a number!
Sleeve til Chord Mojo og Poly - Sort   +kr 0,00
Input is not a number!

Før 12 990,-

8 995,-
Varekode: Mojo_pk
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Pakke - Chord Mojo med Poly og Sleeve

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Originalpris 12990
Beskrivelse

Detaljer

Bærbar High-End


Chord Mojo er trolig markedets absolutt beste ultra-portable hodetelefonforsterker og DAC.Koble den til din smarttelefon eller PC og nyt musikken.


Chord Mojo er den ultimate DAC/hodetelefonforsterker for din smarttelefon og datamaskin. Du kobler bare til din iPhone, Android-telefon eller PC/Mac til Mojo og plugger i dine hodetelefoner, så kan du nyte kompromissløs lydkvalitet.


Studio-kvalitet i lommeformat


Mojo er designet og bygget i England, og gir deg studio-kvalitet i lommeformat. Mojo er bygget på den prisvinnende Hugo-plattformen og gir deg mye av den samme lydkvaliteten til en brøkdel av prisen.


Kraftig forsterker


Chord Mojo er utstyrt med en meget kraftig forsterker og vil gi deg krystallklar lyd enten du bruker små ørepropper eller store tungdrevne studio-øreklokker. Den spiller i tillegg av så godt som alle lydfiler du kaster mot den, opp til 768kHz 32bit, og quad DSD 256.


Oppladbart batteri


Takket være den nyeste Li-Po-teknologien kan batteriet lades til 100% på bare fire timer og kan gi deg 8-10 timer kontinuerlig bruk (avhengig av lydnivå og type hodetelefoner). 


 


Chord Poly utvider din Mojo hodetelefonforsterker til å bli et komplett mediasenter. Poly henter musikk fra en nettverksdisk, eller fra mobil eller PC via DLNA, AirPlay eller Bluetooth. Den har også en SD-kortplass, og kan dele musikken fra dette ut på nettverket, i tillegg til å spille av lokalt. Enten du er hjemme eller på farten gir Chord Poly deg friheten til å høre musikken din akkurat slik du vil.


Poly støtter de nyeste høyoppløste lydformatene, med PCM opptil 768 kHz, og støtte for DSD512. Den leser av alle moderne formater både fra minnehort og over nett, og strømmer musikk sømløst fra mobil over AirPlay eller Bluetooth. Med SD-kortet kan du frigjøre plass på mobiltelefonen din dersom du liker å ha med deg musikkfilene dine, og fjernstyring via app gjør det enkelt å bla gjennom musikken uansett hvor mye du har!


Du kan godt bruke Poly sammen med Mojo som et senter for musikkavspilling i hjemmet også: Linjeutgangen på Mojo gjør det enkelt å koble til anlegget, og Poly kan dele musikken fra minnekortet til andre enheter på nettverket. Alt sammen kan selvfølgelig styres fra sofaen med mobil eller nettbrett.

Tester

     

Følg oss