47%
104751

Nordost Blue Heaven Y-Subwooferkabel

6 meter

Blue Heaven Subwooferkabel gjør det mulig å integrere subwooferen med dine høyttalere for å skape en virkelig god opplevelse, og fremheve selv de laveste frekvensområdene.

Varenr: 130232
3 995,-Tilbudspris
Ordinær pris: 7 590,-
-+
1 på nettlager
Soundgarden Bergen
BeskrivelseTeknisk infoSUPPORT
Beskrivelse

Blue Heaven Subwooferkabel gjør det mulig å integrere dine subwoofere med dine høyttalere for å skape en virkelig god opplevelse, og fremheve selv de laveste frekvensområdene. Blue Heaven Subwooferkabel består av fire, 22 AWG, fast kjerne, sølvbelagte, 99,9999% OFC signalledere og benytter en nyskapende presisjon FEP ekstruderingsprosess. Lederne er dekket av et flettet isolerende lag, og adresserer ethvert EMI og RFI. Blue Heaven Subwooferkabelen lar deg integrere lavnivåfrekvenser samtidig som du opprettholder presisjonen og hastigheten som er nødvendig for en godt avrundet, sømløs lyd.

Tilgjengelige konfigurasjoner:

Direkte: Standard tilkobling når du bruker et monooppsett for LFE-inngangen på en subwoofer-avsluttet med en kontakt i hver ende.

Y: Nødvendig når du kobler din mono LFE til begge kanalinngangene på subwooferen din, avsluttet med en kontakt på prosessorenden og to kontakter på subwooferenden.

Y til Y: Kreves i en ren tokanals oppsett, terminert med to kontakter på forsterkeren og to kontakter på subwooferenden.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Blå
Gruppe 2 Kabel
Gruppe 3 Lyd
Merke Nordost


Insulation Fluorinated Ethylene Propylene (FEP)
Construction Flat, Parallel
Conductors 4 x 22 AWG
Material Solid core, silver-plated 99.9999% OFC
Capacitance 60.5 pF/ft (198 pF/m)
Inductance 0.03 μH/ft (0.10 uH/m)
Overall Shield Coverage 95%
Velocity of Propagation 74%
Configuration Straight, Y, or Y-Y
SUPPORT
104751