home Meny close
menu Meny
-50%

Nordost White Lightning signalkabel - 1 meter RCA

Nordost White Lightning signalkabel er innstegsmodellen i Leif-serien. En prisgunstig kabel som byr på overlegen kvalitet og ytelse i prisklassen, og er en solid oppgradering i forhold til Nordosts eldre kabel-modeller.
kr

Før 2 290,-

Special Price 1 145,-

Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 112311
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost White Lightning signalkabel - 1 meter RCA

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Tilkobling RCA

Ekstra spesifikasjoner

Nordost White Lightning signalkabel rca

  • Insulation: Fluorinated Ethylene Propylene (FEP)
  • Construction: 4 x 26 AWG
  • Conductors: Silver plated 99.9999 OFC solid-core
  • Capacitance: 43.0pF/ft
  • Inductance: 0.046uH/ft
  • Overall Shield Coverage: 95% Braid
  • Propagation Speed: 85% the speed of light
  • Termination: RCA or XLR
Beskrivelse

Detaljer

Nordost White Lightning signalkabel er innstegsmodellen i Leif-serien. En prisgunstig kabel som byr på overlegen kvalitet og ytelse i prisklassen, og er en solid oppgradering i forhold til Nordosts eldre kabel-modeller.
Signalkabler i Leif-serien er elegant og minimalistisk konstruert i en kombinasjon av forsølvet OFC solid-core ledere med overlegen FEP-isolasjon. En flettet skjerming  i det samme forsølvet kobbermatriale er innkapslet i et siste lag av FEP som resulterer i en kabel med alle de elementene du trenger - og ingenting overflødig du ikke har behov for. Ingen polstring eller unødvendige fyllstoffer og ingen klumpete kabelstrømper. Her finner du ingenting designet for å få kabelen til å se tykkere og mer "imponerende" ut, for det er tross alt ikke øynene men ørene som skal bedømme lyden.
Nordost White Lightning signalkabel benytter et fullskjermet design med fire 26 AWG forsølvet 99,9999% OFC solid-core ledere, presisjonsflettet i en minimum tverrsnitt-konfigurasjon som eliminerer unødvendige elementer. Isolasjonen er høykvalitets FEP, utvalgt for sin overlegne dielektriske ytelse, mens den elegante minimalismen strekker seg videre til nøye utvalgte kontakter og differensial jording. Nordost White Lightning signalkabel er som alle Nordost kabler produsert og håndterminert i USA, slik at de kan garantere konsistent ytelse.
Resultatet er en kabel med høy hastighet og minimalt tap som bevarer følelsen av musikalsk kraft og enorm dynamikk. Nordost White Lightning setter en ny standard for ytelse på dette prisnivået!

Følg oss