home Meny close
menu Meny
-50%

Nordost White Lightning høyttalerkabel - 2*2 meter

Nordost White Lightning høyttalerkabel er innstegsmodellen i Leif-serien. En høyttalerkabel som byr på overlegen kvalitet og ytelse i prisklassen, og er en solid oppgradering i forhold til Nordosts eldre kabel-modeller.
kr

Før 4 390,-

Special Price 2 195,-

Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 113247
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost White Lightning høyttalerkabel - 2*2 meter

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Tilkobling Banan

Ekstra spesifikasjoner

  • Insulation: Fluorinated Ethylene Propylene (FEP)
  • Construction: 10 conductors 16 AWG
  • Conductors: Silver plated 99.9999 OFC
  • solid-core
  • Capacitance: 8.7pF/ft
  • Inductance: 0.18uH/ft
  • Propagation Speed: 94% the speed of light
  • Termination: banana
Beskrivelse

Detaljer

Nordost White Lightning høyttalerkabel er innstegsmodellen i Leif-serien. En høyttalerkabel som byr på overlegen kvalitet og ytelse i prisklassen, og er en solid oppgradering i forhold til Nordosts eldre kabel-modeller.


Når Nordost lanserte den originale Flatline høyttalerkabelen, leverte de sin unike, ekstrudert FEP-konstruksjon med en kombinasjon av minimal kapasitans, induktans og dielektrisk effekt som kombinert med materialer av høy kvalitet, produsert en lynraske ytelse med minimalt tap som brakte musikken til liv. Nå med Leif-serien har Nordost tatt utviklingen enda et steg videre fra det opprinnelige designet. Forsølvet OFC solid core-ledere, utviklet med erfaring direkte fra Odin og Valhall-serien, gir enda større luftighet og subtile detaljer, samtidig som det ytterligere reduserer den dielektriske effekten. Dimensjonene av kablene i Leif-serien og avstanden mellom lederne har blitt ytterligere optimaliset. Dette resulterer i betydelige musikalske gevinster og løfter helheten i systemet ditt til et nivå du ikke trodde var mulig.


Kablene i Leif-serien er spesialdesignet for single-wiring av høyttalere ettersom erfaringer viser at denne tilnærmingen, kombinert med dedikert jumpere der det er nødvendig, produserer mer sammenhengende musikalske resultater. Takket være den flate profilen kan man på en enkel måte kjøre dobbelt sett med kabler når man har behov for bi-amping.

Følg oss