home Meny close
menu Meny

Nordost Heimdall 2 høyttalerkabel - 2*2 meter

Nordost Heimdall 2 er innstegsmodellen i Norse-serien og en høyttalerkabel som formidler suverene detaljer, dynamisk omfang og tyngde. Resultatet er en høyttalerkabel med overlegen musikalsk ytelse.
kr 21 590,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 115800
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost Heimdall 2 høyttalerkabel - 2*2 meter

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Tilkobling Banan

Ekstra spesifikasjoner

  • Insulation:     Fluorinated Ethylene Propylene (FEP)
  • Construction:     Precision Micro Mono-Filament Ribbon
  • Conductors:     18 x 22 AWG
  • Material:     60 Micron Silver-plated 99.99999% solid-core OFC
  • Capacitance:     9.8pF/ft
  • Inductance:     0.14uH/ft
  • Propagation Delay:     95% speed of light
  • Termination:     Spade or banana
Beskrivelse

Detaljer

Nordost Heimdall 2 er innstegsmodellen i Norse-serien og en høyttalerkabel som formidler suverene detaljer, dynamisk omfang og tyngde. Resultatet er en høyttalerkabel med overlegen musikalsk ytelse.
Høyttalerkabelen Heimdall 2 benytter seg av 18 x 22AWG OFC ledere dekket med ekstrudert sølv og benytter seg av Nordost sin proprietære Micro Mono-Filament teknologi. Kablene er terminert med gullforgylt Nordost Z plugger av høy kvalitet, som sikrer optimal tilkobling mellom høyttaler og forsterker.
Den nye, andre generasjonen av Nordost sin Norse-serie levere et ytelsesnivå som ikke tidligere har vært tilgjengelig i dette prisområdet. Nordost sin proprietære Micro Mono-Filament konstruksjon, først introdusert i den legendariske Valhalla referansekabel, reduserer kontakten mellom isolasjonsmaterialet og lederne med mer enn 80%. Dermed ”flyter” lederne nesten fritt inne i kabelen. Det betyr at signalet som blir transportert på overflaten av lederen blir omtrent helt uhindret av isolasjonsmaterialet. Kombinert med sølvbelagte OFC solid-core ledere og FEP-isolasjon hele veien i Nordosts unike flate båndkonstruksjon, er resultatet en ideell elektrisk og mekanisk kontrollert konstruksjon for ultra-rask signaloverføring med lavt tap mellom forsterker og høyttaler.
Den nye Norse-serien utvider den musikalske ytelsen og legger til rette for at utstyret ditt skal få levere sitt fulle potensiale.

Følg oss