home Meny close
menu Meny
-46%

Nordost Blue Heaven LS signalkabel - 1 meter XLR

Blue Heaven er selve hjertet og sjelen i Leif-serien, en kabel-familie som er designet for å optimalisere ytelsen til alt fra strømtilkobling til krevende digitale og analoge kilder. Men den aller viktigste brikken i Blue Heaven LS-familien er Blue Heaven LS signalkabel.
kr

Før 4 390,-

Special Price 2 390,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 118140
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost Blue Heaven LS signalkabel - 1 meter XLR

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Tilkobling XLR

Ekstra spesifikasjoner

Nordost Blue Heaven LS signalkabel

  • Insulation: Fluorinated Ethylene Propylene (FEP)
  • Construction: 4 x 24 AWG
  • Conductors: Silver plated 99.9999 OFC solid-core
  • Capacitance: 45.0pF/ft
  • Inductance: 0.046uH/ft
  • Overall Shield Coverage: 95% Braid
  • Propagation Speed: 85% the speed of light
  • Termination: RCA or XLR
Beskrivelse

Detaljer

Blue Heaven er selve hjertet og sjelen i Leif-serien, en kabel-familie som er designet for å optimalisere ytelsen til alt fra strømtilkobling til krevende digitale og analoge kilder. Men den aller viktigste brikken i Blue Heaven LS-familien er Blue Heaven LS signalkabel.
Nordost Blue Heaven LS signalkabel er et totalt skjermet design terminert enten for RCA eller XLR-tilkobling. Blue Heaven LS har til sammenligning med de rimeligere kabler i Leif-serien enda bedre dimensjonerte ledere. Blue Heaven LS signalkabel benytter et fullskjermet design med fire 24 AWG forsølvet 99,9999% OFC solid-core ledere, presisjonsflettet i en minimum tverrsnitt-konfigurasjon som eliminerer unødvendige elementer. Isolasjonen er høykvalitets FEP, utvalgt for sin overlegne dielektriske ytelse, mens den elegante minimalismen strekker seg videre til nøye utvalgte kontakter og differensial jording. Nordost White Lightning signalkabel er som alle Nordost kabler produsert og håndterminert i USA, slik at de kan garantere konsistent ytelse.
Signalkabler i Leif-serien er elegant og minimalistisk konstruert i en kombinasjon av forsølvet OFC solid-core ledere med overlegen FEP-isolasjon. En flettet skjerming  i det samme forsølvet kobbermatriale er innkapslet i et siste lag av FEP som resulterer i en kabel med alle de elementene du trenger - og ingenting overflødig du ikke har behov for. Ingen polstring eller unødvendige fyllstoffer og ingen klumpete kabelstrømper. Her finner du ingenting designet for å få kabelen til å se tykkere og mer "imponerende" ut, for det er tross alt ikke øynene men ørene som skal bedømme lyden.
Med en Blue Heaven LS signalkabel i ditt oppsett kan du være sikker på at alle komponenter får best mulig vilkår for å yte sitt absolutt beste. Resultatet er mektig, oppløst og ren lydgjengivelse.

Følg oss