home Meny close
menu Meny
-50%

Nordost Blue Heaven LS høyttalerkabel - 2*2 meter

Nordost Blue Heaven LS er med sine fordelaktige elektriske egenskaper og geometriske nøyaktigheten av båndet konfigurasjonen en høyttalerkabel med enestående dynamisk respons og fasenøyaktighet, som gir rom for alle detaljer og sørge for at alt kommer på at riktig sted.
kr

Før 8 490,-

Special Price 4 245,-

Varekode: 114280
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost Blue Heaven LS høyttalerkabel - 2*2 meter

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Tilkobling Banan

Ekstra spesifikasjoner

  • Insulation: Fluorinated Ethylene Propylene (FEP)
  • Construction: 16 conductors 14 AWG
  • Conductors: Silver plated 99.9999 OFC
  • solid-core
  • Capacitance: 9.6 pF/ft
  • Inductance: 0.16 uH/ft
  • Propagation Speed: 96% the speed of light
  • Termination: banana
Beskrivelse

Detaljer

Nordost Blue Heaven LS er med sine fordelaktige elektriske egenskaper og geometriske nøyaktigheten av båndet konfigurasjonen en høyttalerkabel med enestående dynamisk respons og fasenøyaktighet, som gir rom for alle detaljer og sørge for at alt kommer på at riktig sted. Resultatet er en kombinasjon av naturlig, uhemmet dynamikk og en klarhet som gjør opplevelsen av musikk og filmer mer engasjerende og mer livaktig. Den opprinnelige Blue Heaven var vanskelig å følge opp, men LS versjonen overstiger ytelsen av sin berømte forgjenger og bringer selv budsjettelektronikk og høyttalere til liv.
Når Nordost lanserte den originale Flatline høyttalerkabelen, leverte de sin unike, ekstrudert FEP-konstruksjon med en kombinasjon av minimal kapasitans, induktans og dielektrisk effekt som kombinert med materialer av høy kvalitet, produsert en lynraske ytelse med minimalt tap som brakte musikken til liv. Nå med Leif-serien har Nordost tatt utviklingen enda et steg videre fra det opprinnelige designet. Forsølvet OFC solid core-ledere, utviklet med erfaring direkte fra Odin og Valhall-serien, gir enda større luftighet og subtile detaljer, samtidig som det ytterligere reduserer den dielektriske effekten. Dimensjonene av kablene i Leif-serien og avstanden mellom lederne har blitt ytterligere optimaliset. Dette resulterer i betydelige musikalske gevinster og løfter helheten i systemet ditt til et nivå du ikke trodde var mulig.
Kablene i Leif-serien er spesialdesignet for single-wiring av høyttalere ettersom erfaringer viser at denne tilnærmingen, kombinert med dedikert jumpere der det er nødvendig, produserer mer sammenhengende musikalske resultater. Takket være den flate profilen kan man på en enkel måte kjøre dobbelt sett med kabler når man har behov for bi-amping.

Følg oss