Monitor Audio Gold FX (G5) Vegghøyttalere - Valnøtt Monitor Audio Gold FX (G5) Vegghøyttalere - Valnøtt Monitor Audio Gold FX (G5) Vegghøyttalere - Valnøtt Monitor Audio Gold FX (G5) Vegghøyttalere - Valnøtt Monitor Audio Gold FX (G5) Vegghøyttalere - Valnøtt Monitor Audio Gold FX (G5) Vegghøyttalere - Valnøtt Monitor Audio Gold FX (G5) Vegghøyttalere - Valnøtt

Monitor Audio Gold FX (G5)

Vegghøyttalere - Valnøtt

Femtegenerasjons Gold FX er mer kompakt enn noensinne, med krefter og presisjon som aldri før - med to 4” C-CAM elementer og to MPD bånddiskanter. Gold FX kan monteres på side- eller bakvegg og har en bryter for å enkelt endre spredningskarakteristikken. Dermed glir høyttaleren smidig inn i hjemmekinooppsettet ditt. Pris pr. par.
Varenr: 129167
27 995,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (19 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Femtegenerasjons Gold FX er mer kompakt enn noensinne, med krefter og presisjon som aldri før - med to 4” C-CAM elementer og to MPD bånddiskanter. Gold FX kan monteres på side- eller bakvegg og har en bryter for å enkelt endre spredningskarakteristikken. Dermed glir høyttaleren smidig inn i hjemmekinooppsettet ditt.

 

  • Bånddiskant med MPD-teknologi (Micro Pleated Diaphragm)
  • C-CAM -elementer *
  • Kompakte og enkle å plassere

 

* C-CAM elementene er støpt som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. Den ekstremt stive og lette C-CAM-membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning.

 

Monitor Audio har utviklet en ny kobling av svingspole og membran som kalles DCF (Dynamic Coupling Filter). Koblingen er en presist kalibrert nylonring som er konstruert for å være svært stiv helt opp til delefrekvensen og myk over. Dette gjør at høyfrekvens forvrengning som oppstår i elementet blir dempet og kontrollert. Nylonringen er perforert for å gi spolen bedre kjøling samtidig som den utjevner lufttrykket bak membranen. Resultatet er et mer effektivt element og mer naturlig lyd.

 

Gold FX bruker noe så sjeldent som en ekte bånd-diskant; deres egenutviklede MPD (Micro Pleated Diaphragm) diskant. Det unike med denne diskanten er åtte ganger større membranflate, og samtidig mindre bevegelig masse enn noen tilsvarende domediskant. Magnetene er plassert bak membranen og elementet oppfører seg litt som et superraskt trekkspill som kan gi en frekvensrespons opptil 100kHz. Resultatet er at foldene presser luften ut med større kraft enn om membranen var ubrettet. Luften presses ut av foldene fem ganger raskere enn membranen beveger seg og er dermed et særdeles effektivt diskantelement.

 

 

Monitor Audio Gold FX (G5) surroundhøyttaler

 

 

Nøye gjennomtenkt konstruksjon

Enkle flush-veggfester ferdig montert på høyttaleren, med høyttalerterminaler innfelt og pekende nedover. Det lukkede kabinettet gjør høyttaleren svært plasseringsvennlig og diskret.

 

Alle elementene bruker Monitor Audio’s unike og geniale innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.

 

Alle modellene i Gold serien bruker «Pureflow» internkabel i sølvbelagt kobber, og påkostede komponenter i delefiltrene. Gold serien har i tillegg terminalpanel i støpt aluminium og gullbelagte kontakter i høyeste kvalitet.

 

 

Monitor Audio Gold FX (G5) surroundhøyttaler

 

Teknisk info
Systemformat 2-veis
Frekvensrespons (-6dB) 60 Hz – 50 kHz
Sensitivitet dB (1W@1M) 86 dB
Nominell impedanse 4 Ohm
Minimus impedanse 3.7 Ohms @ 3 kHz
Max. SPL (dBA) 109 dBA (par)
Effektpåtrykk (RMS) 100 Watt
Anbefalt forsterkereffekt 30 - 100 Watt
Bassport Lukket kabinett
Crossover Frequency 2.5 kHz
Elementer 2 x 4” C-CAM bass/ mid driver, 2 x MPD high frequency transducer
Dimensjoner (inkl. grill og terminaler) (H x B x D) 270 x 341.8 x 160 mm
Vekt (pr. stk) 6.2 kg
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
101357