Monitor Audio Gold C250 (G5) Senterhøyttaler - Sort høyglans Monitor Audio Gold C250 (G5) Senterhøyttaler - Sort høyglans Monitor Audio Gold C250 (G5) Senterhøyttaler - Sort høyglans Monitor Audio Gold C250 (G5) Senterhøyttaler - Sort høyglans Monitor Audio Gold C250 (G5) Senterhøyttaler - Sort høyglans Monitor Audio Gold C250 (G5) Senterhøyttaler - Sort høyglans Monitor Audio Gold C250 (G5) Senterhøyttaler - Sort høyglans Monitor Audio Gold C250 (G5) Senterhøyttaler - Sort høyglans

Monitor Audio Gold C250 (G5)

Senterhøyttaler - Sort høyglans

Senterhøyttaleren i Gold-serien leverer høy presisjon og mye trøkk i en kompakt konstruksjon. Dette er mye takket være den nye diskant/mellomtone-konstruksjonen. Femtegenerasjons Gold kutter utvalget senterhøyttalere til én, da denne alene gir god nok horisontal spredning til å dekke nærmest alle romstørrelser. Pris pr. stk.
Varenr: 129160
21 995,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (21 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Senterhøyttaleren i Gold-serien leverer høy presisjon og mye trøkk i en kompakt konstruksjon. Dette er mye takket være den nye diskant/mellomtone-konstruksjonen. Femtegenerasjons Gold kutter utvalget senterhøyttalere til én, da denne alene gir god nok horisontal spredning til å dekke nærmest alle romstørrelser.

 

  • Bånddiskant med MPD-teknologi (Micro Pleated Diaphragm)
  • C-CAM RDT II®-elementer *
  • Plasseringsvennlig og kompakt med lukket kabinett
  • God horisontal spredning

 

Teknologi fra Platinum II serien

Teknologien bak basselementene er hentet og re-utviklet fra Platinum II serien. C-CAM RDT II®-elementet er støpt som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. Den ekstremt stive og lette C-CAM-membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning. RDT II lamineringen av membranen gir økt stivhet og redusert forvrenging takket være sandwich-konstruksjonen. Denne er sammensatt av flere ultratynne membraner, bundet til en Honeycomb Nomex-kjerne. Den bakre membranen er laget av et vevet karbonfibermateriale mens den fremre membranen benytter C-CAM-materialet.

 

Monitor Audio har utviklet en ny kobling av svingspole og membran som kalles DCF (Dynamic Coupling Filter). Koblingen er en presist kalibrert nylonring som er konstruert for å være svært stiv helt opp til delefrekvensen og myk over. Dette gjør at høyfrekvens forvrengning som oppstår i elementet blir dempet og kontrollert. Nylonringen er perforert for å gi spolen bedre kjøling samtidig som den utjevner lufttrykket bak membranen. Resultatet er et mer effektivt element og mer naturlig lyd.

 

Gold C250 bruker noe så sjeldent som en ekte bånd-diskant; deres egenutviklede MPD (Micro Pleated Diaphragm) diskant. Det unike med denne diskanten er åtte ganger større membranflate, og samtidig mindre bevegelig masse enn noen tilsvarende domediskant. Magnetene er plassert bak membranen og elementet oppfører seg litt som et superraskt trekkspill som kan gi en frekvensrespons opptil 100kHz. Resultatet er at foldene presser luften ut med større kraft enn om membranen var ubrettet. Luften presses ut av foldene fem ganger raskere enn membranen beveger seg og er dermed et særdeles effektivt diskantelement.

 

Nytt i femtegenerasjon av Gold-serien er mellomtonekonstruksjonen. Et spesialutviklet C-CAM 64mm mellomtoneelement er nøye konstruert sammen med bånddiskanten for å gi en ekstremt presis plassering av lyden. 

 

 

Monitor Audio Gold C250 (G5) senterhøyttaler

 

Nøye gjennomtenkt konstruksjon

Gold C250 har en nøye gjennomtenkt lukket konstruksjon som lar deg enkelt plassere høyttaleren i et TV-møbel eller nær veggen.

 

Alle elementene bruker Monitor Audio’s unike og geniale innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.

 

Alle modellene i Gold serien bruker «Pureflow» internkabel i sølvbelagt kobber, og påkostede komponenter i delefiltrene. Gold serien har i tillegg terminalpanel i støpt aluminium og gullbelagte kontakter i høyeste kvalitet.

 

Kabinettet er meget solid bygget i kjent Monitor Audio stil i 18mm MDF. Den kurvede formen, sammen med komplisert og påkostet intern avstiving gir minst mulig forvrenging og «kabinettlyd».

 

 

Monitor Audio Gold C250 (G5) senterhøyttaler

 

Teknisk info
Systemformat 3-veis
Frekvensrespons (-6dB) 40 Hz – 50 kHz
Sensitivitet dB (1W@1M) 88 dB
Nominell impedanse 4 Ohm
Minimus impedanse 2.8 Ohms @ 3.7 kHz
Max. SPL (dBA) 111 dBA
Effektpåtrykk (RMS) 200 Watt
Anbefalt forsterkereffekt 80 - 200 Watt
Bassport Lukket kabinett
Crossover Frequency L.F/ M.F: 1.2 kHz M.F/ H.F: 4 kHz
Elementer

2 x 6 1/2” RDT II longthrow bass driver

1 x 21/2” C-CAM mellomtone

1 x MPD high frequency transducer

Dimensjoner (inkl. grill og terminaler) (H x B x D) 205 x 537 x 330.6 mm
Vekt (pr. stk) 15 kg
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
101350