Monitor Audio C180-T2 Stereo - stk Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp Monitor Audio C180-T2 Stereo - stk Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp Monitor Audio C180-T2 Stereo - stk Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp Monitor Audio C180-T2 Stereo - stk Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp Monitor Audio C180-T2 Stereo - stk Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp Monitor Audio C180-T2 Stereo - stk Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp

Monitor Audio C180-T2 Stereo - stk

Takhøyttaler 8", 12,1 cm dyp

Innfellingshøyttaleren Monitor Audio C180-T2 er en stereo-i-en modell og er utstyrt med en 8" MMP II bassdriver og 2 stk av deres kjente C-CAM Gold Dome diskanter. Høyttaleren spiller oppløst og detaljert, med god spredning av lyden. Den justerbare diskanten gjør det enkelt å optimere lydbildet til plasseringen i rommet. Perfekt til rom med begrenset plass, f.eks bad eller gang. Pris pr stk
Varenr: 127666
3 795,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Innfellingshøyttaleren Monitor Audio C180-T2 er en stereo-i-en modell og er utstyrt med en 8" MMP II bassdriver og 2 stk av deres kjente C-CAM Gold Dome diskanter. Høyttaleren spiller oppløst og detaljert, med god spredning av lyden. Den justerbare diskanten gjør det enkelt å optimere lydbildet til plasseringen i rommet. Perfekt til rom med begrenset plass, f.eks bad eller gang.

 

  • 2-veis konstruksjon
  • Stereo i en høyttaler
  • Justerbar diskant (15 grader)
  • Høyfrekvens nivåjustering (+/- 3dB)
  • Lydsignatur matcher CP100-serien, Climate10, Bronze BX og Radius høyttalerne
  • Tri-Grip monteringssystem gir enkel og robust installasjon
  • 12,1cm monteringsdybde
  • Magnetisk frontgrill
  • Malbar overflate

 

Gold Dome C-CAM diskant

Gold Dome C-CAM diskanten er produsert i en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering som er anodisert med gull til en bestemt tykkelse for å oppnå ideell stivhet og demping. Membranens geometri er utviklet ved hjelp av avanserte modelleringsverktøyer for å gi optimal ytelse og sørger for at elementets første oppbrytningspunkt er over 35kHz. Dette gir en svært lineær frekvensrespons og strekker seg langt videre utenfor det hørbare området. Det brede frekvensområdet matcher det som er tilgjengelig av musikk og film-formater i HD oppløsning. Gull domen er tynnere, lettere og stivere og derfor mer effektiv en diskant-domer produsert i andre materialer, og reduserer dermed forvrengning i det hørbare frekvensområdet.

 

MMP II

Elementer som er produsert med materialet Metal Matrix Polymer har en polypropylen base som er forsterket med metallpartikler for å gjøre membranen stiv og responsiv. Membranen blir støpt under høyt trykk og tykkelsen på membranen blir modifisert på strategiske steder for å gi elementet optimal stivhet.

 

Magnetisk frontgrill

Frontgrillen holdes på plass av svært kraftige Neodynium magneter og gjør det svært enkelt å montere høyttalerne. På innfellingshøyttalere for tak er det mulig å veksle mellom rund og kvadratisk grill.

 

Tri-Grip monteringssystem

Alle Monitor Audios innfellingshøyttalere benytter Tri-Grip monteringssystem. Dette gir en bedre kontaktflate enn tilsvarende monteringsløsninger og forenkler installasjonen. Tri-Grip festet er laget i forsterket polymer som sikrer solid montering uten at man risikerer overstramming av skruene.

Teknisk info
Frequency Response 50 Hz – 25 kHz
Nominal Impedance 6 + 6 ohms
Sensitivity (1W@1M) 90 dB
Maximum SPL 111.6 dBA
Power Handling (RMS) 120 W
Recommended Amplifier Requirements 30 – 120 W
Drive Unit Complement

8” MMP II cone bass driver
2 x 1” C-CAM pivoting Gold Dome tweeters

Adjustment Controls HF Level Switch (+3 dB / 0 dB / -3 dB)
Overall Diameter (Including Grille) 285 mm
Overall Depth (Including Grille) 125 mm
Mounting Depth 121 mm
Cut-Out Hole Diameter 247 mm
Fixing Type 3 position Tri-Grip dog fixings
Construction Material Mineral filled ABS, RoHS compliant
Pre-Construction Bracket CB8 Pre-Construction Bracket (Green)
Back Box CCBOX-R / CMBOX-R
Weight 3 kg 
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102149