Monitor Audio Core W380-IDC - stk Vegghøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio Core W380-IDC - stk Vegghøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio Core W380-IDC - stk Vegghøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio Core W380-IDC - stk Vegghøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio Core W380-IDC - stk Vegghøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio Core W380-IDC - stk Vegghøyttaler 8", 9,75 cm dyp

Monitor Audio Core W380-IDC - stk

Vegghøyttaler 8", 9,75 cm dyp

W380-IDC er den beste modellen i Monitor Audios Core serie. Den er utstyrt med en 8" C-CAM RST bassdriver og justerbar IDC-modul som består av en 4" C-CAM RST mellomtone og en 1" C-CAM Gold Dome diskant. Høyttaleren spiller oppløst og detaljert med en høyfrekvensrespons opptil 30 kHz. Den justerbare IDC-modulen, nivåjusteringen (+3 dB / 0 dB /-3 dB) og Boundary Compensation bryteren gjør det enkelt å optimere lydbildet til plasseringen i rommet. De bedre spesifiserte elementene sørger for at W380-IDC tåler mer effekt og kan spille høyere. Pris pr stk
Varenr: 127644
5 995,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

W380-IDC er den beste modellen i Monitor Audios Core serie. Den er utstyrt med en 8" C-CAM RST bassdriver og justerbar IDC-modul som består av en 4" C-CAM RST mellomtone og en 1" C-CAM Gold Dome diskant. Høyttaleren spiller oppløst og detaljert med en høyfrekvensrespons opptil 30 kHz. Den justerbare IDC-modulen, nivåjusteringen (+3 dB / 0 dB /-3 dB) og Boundary Compensation bryteren gjør det enkelt å optimere lydbildet til plasseringen i rommet. De bedre spesifiserte elementene sørger for at W380-IDC tåler mer effekt og kan spille høyere.

 

 • 3-veis konstruksjon
 • Monteringsdybde 9,75 cm
 • Justerbar IDC-modul
 • RST teknologi på bass og mellomtone membran
 • Justerbar diskant
 • Boundary Compensation bryter
 • Høyfrekvens nivåjustering (+3 dB / 0 dB /-3 dB)
 • Mellomtone nivåjustering (+3 dB / 0 dB /-3 dB)
 • Tri-Grip monteringssystem gir enkel og robust installasjon
 • Magnetisk frontgrill
 • Malbar overflate

 

Gold Dome C-CAM diskant

Gold Dome C-CAM diskanten er produsert i en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering som er anodisert med gull til en bestemt tykkelse for å oppnå ideell stivhet og demping. Membranens geometri er utviklet ved hjelp av avanserte modelleringsverktøyer for å gi optimal ytelse og sørger for at elementets første oppbrytningspunkt er over 35kHz. Dette gir en svært lineær frekvensrespons og strekker seg langt videre utenfor det hørbare området. Det brede frekvensområdet matcher det som er tilgjengelig av musikk og film-formater i HD oppløsning. Gull domen er tynnere, lettere og stivere og derfor mer effektiv enn diskant-domer produsert i andre materialer, og reduserer dermed forvrengning i det hørbare frekvensområdet.

 

C-CAM basselementer

C-CAM materialet (en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering) ble opprinnelig utviklet av luftfartsindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner og Monitor Audio har raffinert bruken av dette materialet i sine mellomklassehøyttalere over flere år. Den ekstremt stive og lette C-CAM membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning.

 

IDC

Monitor Audios innfellingshøyttalere med IDC-modul benytter en unik invertert mellomtone/diskant modul som kan justeres inntil 18 grader. Dette gjør at man kan finne en diskret plassering for høyttaleren og likevel rette lyden inn mot lytteposisjon. Med IDC-modulen installert, blir disse elegante høyttalere en ekte 3-veis konstruksjon, som gir overlegen ytelse og fleksibilitet sammenlignet med tradisjonelle 2-veis høyttalere med fastmontert mellomtone og diskant. Den inverterte 4" mellomtonen gir overlegen spredning av lyden og gjør at mellomtone/diskant modulen kan monteres så langt frem i kabinettet som mulig for å unngå diffraksjonseffekter.

 

RST

Rigid Surface Technology (RST) er inspirert av den Japanske kunstformen Origami, der et veldig lett materiale (som papir) kan styrkes ved å lage små og presise folder på overflaten. Monitor Audio har brukt dette prinsippet når de designet CAM/RST-koner for GX og RX-modellene. Ved hjelp av sofistikert datamodellering (Finite Element Analysis) er GX bass/mellomtonen styrket med en rekke radiale ribber, mens RX-konen har et mønster av strategisk plasserte groper. RST gjør konen vesentlig sterkere og man kan benytte tynnere og lettere materialer som gjør elementet mer presist med lavere forvrengning. RST-mønsteret bidrar også til å redusere stående bølger som oppstår i membranoverflaten.

 

Boundary Compensation bryter

Hvordan en høyttaler spiller vil påvirkes av hvordan den er plassert i forhold til andre flater i rommet. Setter man en frittstående høyttalere nærmere en vegg vil den ofte låte "tykkere og mer boomy" fordi veggen vil være med på å farge lyden. Dersom en innfellingshøyttaler monteres nærmere en sidevegg enn midt på veggen vil lyden på samme måte bli farget av nærliggende flater. Boundary Compensation gjør det mulig å kompensere for denne forvrengningen og man er i større grad garantert at høyttaleren spiller rent og klart.

 

Magnetisk frontgrill

Frontgrillen holdes på plass av svært kraftige Neodynium magneter og gjør det svært enkelt å montere høyttalerne.

 

Tri-Grip monteringssystem

Alle Monitor Audios innfellingshøyttalere benytter Tri-Grip monteringssystem. Dette gir en bedre kontaktflate enn tilsvarende monteringsløsninger og forenkler installasjonen. Tri-Grip festet er laget i forsterket polymer som sikrer solid montering uten at man risikerer å stramme skruene for hardt.

Teknisk info
 • Frequency Response 45 Hz – 30 kHz
 • Nominal Impedance 6 ohms
 • Sensitivity (1W@1M) 90 dB
 • Maximum SPL 111.6 dBA
 • Power Handling (RMS) 150 W
 • Recommended Amplifier Requirements 40 – 150 W
 • Drive Unit Complement: 8” C-CAM cone bass driver featuring RST, pivoting IDC module housing: 4” C-CAM RST inverted mid range driver, 1” C-CAM Gold Dome tweeter
 • Adjustment Controls: HF Level Switch (+3 dB / 0 dB / -3 dB), MF Level Switch ( +3 dB / 0 dB / -3 dB ), Boundary Compensation Switch
 • Overall Diameter (Including Grille) 441 mm x 288 mm 
 • Overall Depth (Including Grille) 101.5 mm 
 • Mounting Depth 97.5 mm
 • Cut-Out Hole Diameter 387 mm x 234 mm 
 • Fixing Type 6 position Tri-Grip dog fixings Construction Material WB8 (Green)
 • Weight 4.1 kg 
 • Pre-Construction Bracket WB8 Pre-Construction Bracket (Green)
 • Back Box WCBOX-L
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
103795