Monitor Audio PL IN-WALL - stk Vegghøyttaler 6,5", 9,75 cm dyp Monitor Audio PL IN-WALL - stk Vegghøyttaler 6,5", 9,75 cm dyp Monitor Audio PL IN-WALL - stk Vegghøyttaler 6,5", 9,75 cm dyp Monitor Audio PL IN-WALL - stk Vegghøyttaler 6,5", 9,75 cm dyp Monitor Audio PL IN-WALL - stk Vegghøyttaler 6,5", 9,75 cm dyp

Monitor Audio PL IN-WALL - stk

Vegghøyttaler 6,5", 9,75 cm dyp

Monitor Audio PL IN-WALL II er en kompromissløs high-end høyttaler for innfelling i vegg. Høyttaleren har de samme elementene som man finner i flaggskip-serien Platinum II og er bestykket med et 2 x 6,5" basselementer og en 4" RDT II mellomtone sammen med den superoppløste Micro Pleated Diaphragm (MPD) bånddiskanten. Mellomtonen og diskanten kan roteres 90 grader slik at høyttaleren kan monteres horisontalt eller vertikalt. Pris pr stk.
Varenr: 126734
47 995,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (21 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Selv om lyd-systemet er skjult trenger ikke det å bety at man må begå kompromisser på lydkvaliteten. Med Monitor Audio PL IN-WALL II får man den samme High-End lydkvaliteten fra Platinum II serien i en diskret høyttaler som er enkel å installere. Høyttaleren benytter 2 x 6,5" basselementer og en 4" mellomtone med Rigid Diaphragm Technology (RDT II) membraner. Den superoppløste Micro Pleated Diaphragm (MPD) bånddiskanten er spesielt utviklet til Platinum II serien.

 

Bass og mellomtoneelementene i PL IN-WALL II har en spesialutviklet "underhengt" spole som sørger for at spolen alltid holder seg i magnetgapet. I tillegg benytter man kobber-ringer i magnetgapet som forbedrer magnetfeltets linearitet og reduserer intermodulasjons-forvrengning. Mellomtonen og diskanten kan roteres 90 grader slik at høyttaleren kan monteres horisontalt eller vertikalt (f.eks som centerkanal i en hjemmekino).

 

 • 2x6,5" RDT II basselementer
 • 4" RDT II mellomtoneelement
 • MPD (Micro Pleated Diaphragm) bånddiskant
 • Monteringsdybde 9,75 cm
 • Patentert DFC (Dynamic Coupling Filter) oppheng gir mer naturlig lyd
 • Spesielt tilpasset høyttalerterminal og fot
 • Underhengte spoler med kant-vikling gir mindre forvrengning
 • Lukket kabinett konstruert med 25mm MDF og bakplate i stål
 • Omfattende innvendig avstiving i MDF
 • ARC baffel konstruksjon for optimal stivhet og demping
 • Mellomtone og diskant kan vendes 90 grader
 • Mellomtone og høyfrekvens nivåjustering (+1/0/-1 dB)
 • Høykvalitets delefilter med metall polypropylen kondensatorer og spoler med lavt tap
 • Tri-Grip festeskruer sørger for enkel og trygg installasjon
 • Magnetisk frontgrill

 

RDT II (andregenerasjons Rigid Diaphragm Technology)

RDT II er en sandwitch-konstruksjon sammensatt av flere ultratynne membraner, bundet til en Honeycomb Nomex kjerne. Den bakre membranen er laget av et vevet karbonfibermateriale mens den fremre membranen benytter C-CAM materialet. Dette gjør elementet veldig lett og stivt, noe som betyr at det kan reagere med stor hastighet uten at membranflaten bøyer seg. RDT II strukturen reduserer forvrengningen med over 8 dB over 300 Hz, hvilket gjør RDT II til den membranteknologien med lavest forvrengning i Monitor Audios historie. 

 

MDP (Micro Pleated Diaphragm) høyfrekvens diskant

MDP diskanten er en bånddiskant med svært høy presisjon og effektivitet. Membranen består av en tynn plastfilm med et ledende materiale og har en overflate som er åtte ganger større enn en tradisjonell diskant, men er brettet sammen slik at elementet ikke tar stort mer plass enn en vanlig diskant. Magnetene er plassert bak membranen og elementet oppfører seg litt som et superraskt trekkspill som kan gi en frekvensrespons opptil 100kHz. Resultatet er at foldene presser luften ut med større kraft enn om membranen var ubrettet. Luften presses ut av foldene fem ganger raskere enn membranen beveger seg og er dermed et særdeles effektivt diskantelement.

 

DFC (Dynamic Coupling Filter)

DFC er ny fleksibel kobling mellom spolen og elementet. Koblingen er en presist kalibrert nylonring som er konstruert for å være svært stiv helt opp til delefrekvensen og myk over. Dette gjør at høyfrekvens forvrengning som oppstår i elementet blir dempet og kontrollert. Nylonringen er perforert for å gi spolen bedre kjøing samtidig som den utjevner lufttrykket bak membranen. Resultatet er et mer effektivt element og mer naturlig lyd.

Teknisk info

System Format 3 Way - 4 Driver

Frequency Response (-6dB - IEC 268-13) 52Hz - 100kHz

Sensitivity (1W@1M) 90dB

Maximum S.P.L. 117dBA (pair)

Nominal Impedance 4 ohm (3.7 ohm min. @ 2.8KHz)

Power Handling (RMS) 200W

Recommended Amplifier Requirements (RMS) 100 - 200W

Cabinet Design Sealed Cabinet

Drive Unit Complement

 • 2 x 61/2" RDT®II bass drivers
 • 1 x 4" RDT II mid-range driver
 • 1 x MPD high frequency transducer

Mid/ H.F Crossover Frequency (Hz) 4.1KHz 3rd Order (18dB/Octave)

Bass/Midrange Crossover Frequency (Hz) 700Hz/ 2nd Order (12dB/Octave)

Fixings 10 x Tri-Grip™ dog leg type fixing system

Overall Dimensions (H x W x D) 1205 x 330 x 102mm 

Cut Out Depth 97.5mm 

Weight (each) 27KG 

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
103783