103876 103876

Monitor Audio Silver C350 6G

Senterhøyttaler - Hvit matt

Monitor Audio Silver C350 er en voksen centerkanal som vil passe godt i en høykvalitets hjemmekino. Silver C350 passer perfekt til Monitor Audios Silver 100, Silver 300 og Silver 500.
Varenr: 126072
5 495,-Tilbudspris
Førpris: 8 995,-
-+
2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Silver C350 er en 3-veis konstruksjon som benytter de samme elementene som sitter i Silver 300. C350 benytter en trykkammerløsning istedenfor bassrefleks for å oppnå en strammere bassgjengivelse og tydeligere stemmegjengivelse slik at centerkanalen lettere kan plasseres i en benk eller tett til en vegg. 

 

For å oppnå samme spredningskarakteristikk som de andre høyttalerne i Silver serien er diskanten og mellomtonen montert langs den samme vertikale aksen. Det meste av lyden i en film (typisk 60%) vil gå igjennom centerkanalen hvilket gjør centeren til en kritisk viktig høyttaler i et hjemmekino oppsett.

 

 

 

Prisbelønt bestselger i oppgradert versjon

Den prisbelønte og bestselgende Silver-serien fra Monitor Audio er nå tilgjengelig i en helt ny og oppgradert 6G-versjon. Takket være en rekke nye forbedringer løfter den nye generasjonen Silver-høyttalere lydkvaliteten til nye høyder. Silver-serien er utviklet for å tilby mest mulig av teknologien og kvaliteten til Gold- og Platinum-seriene til en hyggeligere pris, og den har både vunnet utallige tester og blitt kåret til referansehøyttalere i sin prisklasse.

 

 

Monitor Audio Silver C350 senterhøyttaler

 

Banebrytende ytelse

Ved å ta i bruk banebrytende teknologi utviklet for flaggskipet Platinum Series II har Silver-serien fått en fullstendig redesignet 25mm Gold C-CAM domediskant i kombinasjon med nyutviklede bass/mellomtone-elementer med Monitor Audios RST-driverteknologi for en uforglemmelig lydopplevelse.

 

 

Monitor Audio Silver C350 senterhøyttaler

 

Premium design

Etter velkjent britisk Hi-Fi-design er Monitor Audio høyttalerne konstruert for perfeksjon i lyd, design og byggekvalitet. Alle modellene i Silver-serien er omhyggelig skapt av ingeniører og håndverkere med en lidenskap for musikk. de håndlagde kabinettene leveres i seks forskjellige høykvalitets-utførelser i nøye utvalgt trefinér, høyglans lakk eller satin hvit. Med over 40-års kompetanse i høyttalerutvikling er resultatet en høyttalerserie som både er prisgunstig og løfter ytelsen til et nytt nivå.

 

 

Monitor Audio Silver C350 senterhøyttaler

 

Unik teknologi

Både bass, mellomtone og diskant-elementene har en unik og genial festemetode i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og festing av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanse ytterligere. Monitor Audio sin patenterte HiVe II bassrefleksport hindrer portstøy og gir mindre forvrenging i bassgjengivelsen. Alle modellene i Silver-serien bruker også Pureflow internkabel i sølvbelagt kobber, og påkostede komponenter i delefiltrene.

 

 

Monitor Audio Silver C350 senterhøyttaler

 

Britisk Hi-Fi-design

Monitor Audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og var med på å revolusjonere høyttalerindustrien da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium. Siden den gang har de vunnet utallige priser over hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Hvit
Gruppe 2 Høyttalere
Gruppe 3 Senterhøyttaler
Merke Monitor Audio


System Format 3-way

Frequency Response (-6 dB) 40 Hz – 35 kHz

Sensitivity (1W@1M) 90 dB

Nominal Impedance 8 ohms

Minimum Impedance 3.2 ohms @ 176 Hz

Maximum SPL 113 dBA

Power Handling (RMS) 200 W

Recommended Amplifier Requirements 80 – 200 W

Bass Alignment Sealed cabinet

Crossover Frequency LF/MF: 830 Hz MF/HF: 3.2 kHz

Drive Unit Complement 2 x 6” RST bass/mid driver 1 x 4” RST midrange driver 1 x 1” (25 mm) Gold Dome C-CAM tweeter

Cabinet Dimensions (excluding grille and terminals) 235 x 560 x 240 mm

External Dimensions (including grille and terminals) 235 x 560 x 270 mm 

Weight (each) 14.9 kg

Tilbehør
Alternativer
SUPPORT
103876