103872 103872

Monitor Audio Silver C150 6G

Senterhøyttaler - Hvit matt

Monitor Audio Silver C150 er konstruert for å passe perfekt sammen med Silver 50 og Silver 200. Ved å benytte denne kombinasjonen i et hjemmekino oppsett er man garantert å få den samme klangbalansen i alle front-høyttalerne. Pris pr stk.
Varenr: 126062
3 895,-Tilbudspris
Førpris: 6 495,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSUPPORTKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ved å benytte de samme elementene som sitter i Silver 50 og Silver 200 sørger man for at klangbalansen i Centerkanalen er den samme som i fronthøyttalerne. C150 benytter 2 stk 5,25" C-CAM basselementer og en C-CAM Gold Dome diskant. Den nye serien er oppgradert med bedre elementer som gir lavere forvrenging og renere lyd. C150 har en diskret størrelse og kan lett plasseres i de fleste TV-møbler uten at man trenger et eget stativ.

 

 

Prisbelønt bestselger i oppgradert versjon

Den prisbelønte og bestselgende Silver-serien fra Monitor Audio er nå tilgjengelig i en helt ny og oppgradert 6G-versjon. Takket være en rekke nye forbedringer løfter den nye generasjonen Silver-høyttalere lydkvaliteten til nye høyder. Silver-serien er utviklet for å tilby mest mulig av teknologien og kvaliteten til Gold- og Platinum-seriene til en hyggeligere pris, og den har både vunnet utallige tester og blitt kåret til referansehøyttalere i sin prisklasse.

 

Monitor Audio Silver C150 senterhøyttaler

 

Banebrytende ytelse

Ved å ta i bruk banebrytende teknologi utviklet for flaggskipet Platinum Series II har Silver-serien fått en fullstendig redesignet 25mm Gold C-CAM domediskant i kombinasjon med nyutviklede bass/mellomtone-elementer med Monitor Audios RST-driverteknologi for en uforglemmelig lydopplevelse.

 

Monitor Audio Silver C150 senterhøyttaler

 

Premium design

Etter velkjent britisk Hi-Fi-design er Monitor Audio høyttalerne konstruert for perfeksjon i lyd, design og byggekvalitet. Alle modellene i Silver-serien er omhyggelig skapt av ingeniører og håndverkere med en lidenskap for musikk. de håndlagde kabinettene leveres i seks forskjellige høykvalitets-utførelser i nøye utvalgt trefinér, høyglans lakk eller satin hvit. Med over 40-års kompetanse i høyttalerutvikling er resultatet en høyttalerserie som både er prisgunstig og løfter ytelsen til et nytt nivå.

 

Monitor Audio Silver C150 senterhøyttaler

 

Unik teknologi

Både bass, mellomtone og diskant-elementene har en unik og genial festemetode i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og festing av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanse ytterligere. Monitor Audio sin patenterte HiVe II bassrefleksport hindrer portstøy og gir mindre forvrenging i bassgjengivelsen. Alle modellene i Silver-serien bruker også Pureflow internkabel i sølvbelagt kobber, og påkostede komponenter i delefiltrene.

 

Monitor Audio Silver C150 senterhøyttaler

 

Britisk Hi-Fi-design

Monitor Audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og var med på å revolusjonere høyttalerindustrien da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium. Siden den gang har de vunnet utallige priser over hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Hvit
Gruppe 2 Høyttalere
Gruppe 3 Senterhøyttaler
Merke Monitor Audio


System Format 21/2-way
Frequency Response (-6 dB) 52 Hz – 35 kHz
Sensitivity (1W@1M) 90 dB
Nominal Impedance 8 ohms
Minimum Impedance 3.7 ohms @ 193 Hz
Maximum SPL 112 dBA
Power Handling (RMS) 150 W
Recommended Amplifier Requirements 60 – 150 W
Bass Alignment Sealed cabinet
Crossover Frequency LF: 650 Hz MF/HF: 3.1 kHz
Drive Unit Complement

2 x 5 1/4” RST bass/mid driver

1 x 1” (25 mm) Gold Dome C-CAM tweeter Cabinet

Dimensions (excluding grille and terminals) 165 x 450 x 200 mm
External Dimensions (including grille and terminals) 165 x 450 x 229 mm
Weight (each) 9.1 kg
Tilbehør
Alternativer
SUPPORT
Kundeanmeldelser
103872