Monitor Audio CP-WT150 - stk Vegghøyttaler 5", 9,6 cm dyp Monitor Audio CP-WT150 - stk Vegghøyttaler 5", 9,6 cm dyp Monitor Audio CP-WT150 - stk Vegghøyttaler 5", 9,6 cm dyp Monitor Audio CP-WT150 - stk Vegghøyttaler 5", 9,6 cm dyp Monitor Audio CP-WT150 - stk Vegghøyttaler 5", 9,6 cm dyp

Monitor Audio CP-WT150 - stk

Vegghøyttaler 5", 9,6 cm dyp

CP-WT150 er en innstegsmodellen i Monitor Audio’s serie av høyttalere med kabinett for innfelling i vegg. Den er en 2-veis konstruksjon basert på teknikk fra Monitor-serien, og bruker en 5" MMP®II bass og en Gold C-CAM® dome diskant. Pris per stk.
Varenr: 120741
2 995,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (20 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

CP-WT150 er en innstegsmodellen i Monitor Audio’s serie av høyttalere med kabinett for innfelling i vegg. Den er en 2-veis konstruksjon basert på teknikk fra Monitor-serien, og bruker en 5" MMP®II bass og en Gold C-CAM® dome diskant.

 

Monitor Audio sin Controlled Performance serie er en serie innfellinghøyttalere med integrert kabinett. Det lukkede kabinettet gir forutsigbar ytelse uansett montering og null lydlekkasje til tilstøtende rom. Alle modellene er laget med monitor Audio’s kunnskap om høyttalere gjennom mange år med erfaring.

 

CP 100-serien låner teknologi fra Monitor Reference serien for i gi markedets beste lyd for innfellingshøyttalere.

 

CP 100 bruker en utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM® (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med innovativ ventilering av membranen som hindrer kompresjon og forvrenging og gir økt båndbredde.

 

Bass/mellomtone-elementene i 100-serien er også helt nye i MMP®II (Metal Matrix Polymer) som er støpt som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. Dette gir en lett og sterk membran.

 

Alle modeller er såkalt rammeløse, det betyr at frontgriller er festet med neodymiums-magneter for pent utseende uten bred synlig monteringskant.

 

Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.

 

Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Teknisk info

Frequency Response 75 Hz - 25 kHz

Impedance (Nominal) 6 Ohms

Sensitivity (1W@1M) 85 dB

Maximum SPL 102.8 dBA

Power Handling (RMS) 50 W

Recommended Amp Requirements 20 - 50 W

Crossover Frequency / Slope 2.8 kHz @ 12 dB / Octave

Drivers Unit Complement 2-Way 5” MMP®II cone bass driver 1” C-CAM® pivoting gold dome tweeter

Adjustment Controls HF Level Switch (+3dB / 0dB / -3dB)

Overall Dimensions:(including grille) (H x W) 360.5 x 242 mm 

Overall Depth:(including grille) 102 mm 

Cut Out Dimensions:(H x W) 326 x 207 mm 

Mounting Depth 96 mm 

Fixing Type 6 position Tri-Grip® dog leg fixings

Construction Material Mineral Filled ABS Plastic (RoHS2 Compliant)

Pre-Construction Bracket WB6 (Purple)

Weight 2.65kg 

Cable Connection Gold plated "push" type terminals

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
103785