Monitor Audio CP-CT380 - stk Takhøyttaler 8", 17,3 cm dyp Monitor Audio CP-CT380 - stk Takhøyttaler 8", 17,3 cm dyp Monitor Audio CP-CT380 - stk Takhøyttaler 8", 17,3 cm dyp Monitor Audio CP-CT380 - stk Takhøyttaler 8", 17,3 cm dyp Monitor Audio CP-CT380 - stk Takhøyttaler 8", 17,3 cm dyp Monitor Audio CP-CT380 - stk Takhøyttaler 8", 17,3 cm dyp

Monitor Audio CP-CT380 - stk

Takhøyttaler 8", 17,3 cm dyp

CP-CT380 er en toppspesifisert modell i Monitor Audios serie av høyttalere med kabinett for innfelling i tak. Den er kompromissløst laget i aluminium i en 2-veis konstruksjon med 8" C-CAM RST bass og en Gold C-CAM dome diskant. Pris per stk
Varenr: 120738
4 995,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (21 dager)
orange-stock-iconSoundgarden Bergen (Utstilling)
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)
orange-stock-iconSoundgarden Oslo (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

CP-CT380 er en toppspesifisert modell i Monitor Audios serie av høyttalere med kabinett for innfelling i tak. Den er kompromissløst laget i aluminium i en 2-veis konstruksjon med 8" C-CAM RST bass og en Gold C-CAM dome diskant.

 

Monitor Audio sin Controlled Performance serie er en serie innfellinghøyttalere med integrert kabinett. Det lukkede kabinettet gir forutsigbar ytelse uansett montering og null lydlekkasje til tilstøtende rom. Alle modellene er laget med monitor Audio’s kunnskap om høyttalere gjennom mange år med erfaring.

 

CP 300-serien låner teknologi fra Silver og Gold serien for i gi markedets beste lyd for innfellingshøyttalere. CP 300 bruker en nyutviklet og oppgradert utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM® (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med forbedringer og innovativ ventilering av membranen som hindrer kompresjon og forvrenging og gir økt båndbredde.

 

Bass/mellomtone-elementene i 300-serien er også helt nye i C-CAM® som er støpt som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. De bruker i tillegg RST® profilering av membranen som gir økt stivhet og redusert forvrenging. Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk.

 

CP 300 bruker frontbaffel og chassis i støpt aluminium for et minimum av resonanser og dermed mindre farging av lyden.

 

Alle modeller er såkalt rammeløse, det betyr at frontgriller er festet med neodymiums-magneter for pent utseende uten bred synlig monteringskant.

 

Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.

 

Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Teknisk info

Frequency Response 50Hz - 25kHz

Impedance (Nominal) 6 Ohms

Sensitivity (1W@1M) 89 dB

Maximum SPL 109.6 dBA

Power Handling (RMS) 120 W

Recommended Amp Requirements 30 - 120 W

Crossover Frequency / Slope 2.5 kHz @ 12dB / Octave

Drivers Unit Complement 2-Way 8? C-CAM® RST® cone bass driver 1? C-CAM pivoting gold dome tweeter

Adjustment Controls HF Level Switch (+3dB / 0dB / -3dB) Boundary Compensation Switch

Overall Diameter:(including grille) 309 mm 

Overall Depth:(including grille) 187mm 

Cut Out Diameter 274mm 

Mounting Depth 172.80mm 

Fixing Type 3 position Tri-Grip® dog leg fixings

Construction Material Mineral Filled ABS Plastic (RoHS2 Compliant)

Pre-Construction Bracket CB10 (Light Brown)

Weight 3.74kg 

Cable Connection Gold plated "push" type terminals

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102168