103823 103823

Monitor Audio Platinum C350 II

Senterhøyttaler - Sort høyglans

Monitor Audio PLC350 II er en referansesenter som er kompromissløst laget for å matche PL300 II og PL500 II. Med doble 8» RDT®II basser, dedikert 4 RDT®II mellomtone i TLE-kabinett og MDP diskanten kan denne konkurrere med hva som finnes av senterhøyttalere i verden
Varenr: 122313
45 995,-
-+
Bestillingsvare (21 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Monitor Audio PLC350 II er en referansesenter som er kompromissløst laget for å matche PL300 II og PL500 II. Med doble 8» RDT®II basser, dedikert 4 RDT®II mellomtone i TLE-kabinett og MDP diskanten kan denne konkurrere med hva som finnes av senterhøyttalere i verden.

 

Monitor Audio har jobbet som ingeniører og musikkentusiaster i over 40 år for å komme til Platinum Serie II. Med banebrytende nye elementer, delefilterteknikk og akustisk optimering i kabinetter og en helt uovertruffen finish og kvalitet har de tatt all sin erfaring og kunnskap og hentet ut enda mer enn noensinne tidligere. Platinum II er MA sin «Magnum Opus», referansen som alt annet skal måles mot.

 

I Platinum II bruker Monitor Audio for aller første gang sin egenutviklede MPD (Micro Pleated Diagram) diskant. Dette er en AMT diskant, basert på Oskar Heil sine prinsipper, men totalt redesignet og optimert for bruk i Platinum II. Det unike med denne diskanten er 8 ganger større membranflate, og samtidig mindre bevegelig masse noen tilsvarende domediskant. Dette gir både bedre oppløsning og mer dynamikk enn alle sammenlignbare løsninger.

 

Bass/mellomtone-elementene er også helt nye i C-CAM® som er støpt som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. De bruker i tillegg RDT®II laminering av membranen som gir økt stivhet og redusert forvrenging. Monitor Audio har utviklet en ny kobling av svingspole og membran som kalles DCF (Dynamic Coupling Filter). Dette er en nøye tunet dempering som minimerer ringing og forvrenging utenfor elementets optimerte arbeidsområde. Alle elementer har også underhengte og kantviklede svingspoler sammen med overdimensjonerte magnetsystemer som gir overlegen styring av membranen og dermed og bedre ytelse.

 

3-veis modellene har i tillegg en 4" spesialutviklet mellomtone, også med underhengt kantviklet svingspole og overdimensjonert magnetsystem. Dette gjør at svingspolen alltid er i magnetgapet som gir veldig lav forvrenging, bedre demping og forbedret mellomtonegjengivelse. Denne mellomtonen er igjen montert i et optimert lukket kabinett; TLC® (Tapered Line Encosure) laget i ARC® som er formet for å eliminere stående bølger og all form for kabinettlyd.

 

Alle elementene bruker Monitor Audio’s unike og geniale innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.

 

Platinum II serien bruker Monitor Audio sin patenterte HiVe@II bassrefleksport som hindrer portstøy og gir mindre forvrenging i bassgjengivelsen. Alle modellene i Platinum II serien bruker «Pureflow» internkabel i sølvbelagt kobber, og de aller beste og mest påkostede komponenter i delefiltrene. Den har nyutviklet og optimert terminalpanel i støpt aluminium og kontakter i høyeste kvalitet.

 

Kabinettet er meget solid bygget i kjent Monitor Audio stil. Den kurvede formen, sammen med komplisert og påkostet intern avstiving er det mest avanserte og resonansdøde kabinettet de noensinne har laget. Som om dette ikke var nok så har det blitt utviklet ARC® (Anti-Resonance Composite); er et veldig dødt og optimalt dempet polymermateriale som brukes på flere kritiske steder i høyttalerne, blant annet til mellomtonekabinetter og diskant/mellomtone-baffel på toppmodellen PL500II.

 

Platinum II serien fineres selvsagt i høyeste kvalitet treverk i flere varianter, og kan også fås i sort flygellakk. Frontbaffelen er kledd i håndsydd og garvet lær, i aller høyeste kvalitet «Inglestone» skinn levert fra legendariske Andrew Muirhead. Det er også utviklet spesielle lydtransperante frontgriller som festes med magnet på hvert element på høyttalerene.

 

Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd. Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

 

Gulvstativ er ikke inkludert.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Høyttalere
Gruppe 3 Senterhøyttaler
Merke Monitor Audio


System Format 3 Way - 4 Driver

Frequency Response (-6dB - IEC 268-13) 32Hz - 100kHz

Sensitivity (1W@1M) 90dB Maximum S.P.L. 114dBA

Nominal Impedance 4Ω (4.0Ω min. @ 115Hz)

Power Handling (RMS) 250W

Recommended Amplifier Requirements (RMS) 100 - 250W

Cabinet Design Two HiVe®II ports, Sealed mid-range TLE enclosure

Drive Unit Compliment 2 x 8" RDT®II long-throw bass drivers 1 x 4" RDT II mid-range driver 1 x MPD high frequency transducer

Crossover Frequency MF/HF: 3.3kHz LF/MF: 780Hz

External Dimensions (H x W x D) 288 x 800 x 368mm 

Weight (each) 43.02kg 

Tilbehør
Alternativer
SUPPORT
103823