home Meny close
menu Meny

Yamaha ISX-80 trådløs høyttaler - Hvit

Restio gir interiøret kunst gjennom musikk enten veggmontert eller plassert på en hylle. Kompatibilitet med streamingtjenester og Yamahas nye system, MusicCast betyr flere måter å nyte musikk enn noen gang før
kr 3 690,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 122053
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Yamaha ISX-80 trådløs høyttaler - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

AirPlay   Yes
Bluetooth Version/Profile Ver. 2.1 + EDR / A2DP, AVRCP
  Audio Codec SBC, AAC* (*Receiving only)
  Maximum Communication Range 10 m/ 32.8 ft. 10 in. (without interference)
File Format   -
Tuner   FM
Preset Memory   6 x FM (30 x FM when using MusicCast CONTROLLER)
Ethernet   -
Alarm   Alarm, Snooze, Sleep
Høyttaler Enhet   5 cm (2”) Woofer x 1, 2.5 cm (1”) Tweeter x 1
Maksimum Utgangs Effekt   Dual 3 cm (1-1/8") soft dome tweeters, Dual 8 cm (3-1/8") woofers
Effekt Forbruk   AC
Strømforsyning   20 W
Strømforbruk ved Standby   ≤ 3.0 W (Clock ON)
Mål (B x H x D)   302 x 302 x 65 mm
Vekt   3.3 kg
Colours   White, Purple, Black
Input Terminal   3.5 mm STEREO mini Jack
Beskrivelse

Detaljer

I harmoni med innredningen


Både stilfull og kompakt! ISX-80 plasseres som et bilde på et møbel eller henges elegant på veggen. Ett hull meg nøkkelhullform på baksiden gjør at du enkelt kan henge den på veggen.


Når innredningen er viktig


ISX-80 kan uttrykke stilen din og bidrar til å skape et mer avslappende miljø. I tillegg til god lyd, er den stilren og elegant å se på – matcher farger og teksturer til innredningen din, takket være sin kompromissløse høye kvalitet.


Frontpanelet i stål er laget av ett eneste ark av strekkmetall – dette minsker avfall, noe som resulterer i lavere miljøpåvirkning. Dessuten er rammen skåret fra ett eneste ark av aluminium, noe som gir en høy holdbarhet. Et luksuriøst bilde som kan underholde deg.


MusicCast


MusicCast er en revolusjon innen nettverkslyd. Du kan bruke alle MusicCast produktene dine sammen – eller hver og en for seg, du bestemmer selv. Du kontrollerer alt fra en og samme app, designet for å være innovativ, rast og enkel å bruke. Om du velger en soundbar, en trådløs høyttaler, en AV Receiver eller HiFi komponenter spiller ingen rolle, du velger og matcher sammen det som best passer deg og ditt hjem. Du kan også bygge ut systemet ditt ved en senere anledning. MusicCast gir alle, all musikk, overalt.


MusicCast gjør musikken tilgjengelig


Spill av innhold fra en annen MusicCast enhet, eller fra en Blu-ray eller CD-spiller som er tilkoblet til et MusicCast produkt – all musikk blir tilgjengelig i alle rom i hele huset. Om du har musikk lagret på en PC eller NAS kan du via DLNA spilla av den musikken også, alt som kreves er at du er tilkoblet til samme nettverk. Du kan også dele eksternt tilkoblede lydkilder som TV ell BD-spillere. Lyd du sender til ISX-80 med Bluetooth kan også sendes videre til en annen MusicCast enhet i et annet rom.


Enkelt å ta kontrollen med vår App.


Trykk på skjermen og ta kontroll over alle lydenhetene dine og musikken din. Lytt hvor du vil – når du vil.


Stream via Bluetooth eller AirPlay


Du kan høre på alle musikk-kilder fra smarttelefonen din via Bluetooth eller Airplay tilkobling. Du kan spille av musikk fra musikkprogram, radio apper eller Youtube


Send ut lyd via Bluetooth


ISX-80 er utstyrt med den seneste Bluetooth teknikken, noe som gjør det enklere enn tidligere å nyte trådløs musikk. ISX-80 kan ikke bare ta imot Bluetooth, du kan også sende Bluetooth. Smidig om du vil streame musikk fra ISX-80 til et par Bluetooth ørepropper eller til Bluetooth-høyttalere.

Følg oss