home Meny close
menu Meny

Klipsch R-115SW subwoofer 15" - Sort

Massiv 15" aktiv subwoofer med en kraftig 400 watts heldigital forsterker. Klipsch R-115SW inngår i den anerkjente Reference-serien med kobberfargede Cerametallic-membraner som både er svært stive og lette for en nøyaktig gjengivelse med minimal forvrengning og kjellerdyp bass.
kr 8 990,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 117070
Produktomtaler

Sinnyke subber

Har 2 stk av disse!:) hadde holdt med 1
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 24.07.2019 by Chrostoffer

Dette er den beste bassen jeg har vært borti

Helt fantastisk, får ikke noe bedre for prisen, man må langt opp i pris for å få noe likt, denne er helt fantastisk, første kvelden begynte ting på kjøkkenet og riste og ting falt ned.
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 11.04.2018 by John

Sjokkerende dyp bass

Er en på jakt etter skikkelig dypbass er dette rette type, Look no further.. Noe av det mest synnsyke jeg har opplevd. Mer er det nermest ikke å si. Helt vill subwoofer.
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 02.12.2016 by Reidar

En subwoofer for de som ikke er redd for å ofre gulvplass for å få onklig dypbass

kjøpte denne når mine Cerwin Vega XLS12 som ruller av på 43hz ikke ga meg nokk dypbass. jeg har hatt tidligere erfaring med Klipsch å de imponerte meg da så jeg nølte ikke når jeg så denne, en Klipsch sub med ett 15" element som gir respons helt ned til 18hz til bare 9000kr! ja subwooferen tar opp mye gulvplass og er allt annet enn usynlig (den ser rå ut så det er nødvendigvis ikke noe dårlig) men den leverer til gjengjed mer og dypere bass enn hva jeg har hørt fra andre merker i denne prisklassen. jeg har nå eid min i snart ett halvt år å kan ikke si jeg noengang har følt meg skuffet, Var litt redd bassen skulle være treg siden det er ett stort element, men forsterkeren holder veldig god kontroll på elementet. Når jeg ser på filmer eller hører på musikk med dype bass-spor og kjenner hvor mye det rister i sofaen og hvor mye mer trykk det blir i rommet blir jeg alltid glad for att jeg ikke kjøpte noe mindre. Så for folk som er ute etter mye bass og ikke minst dypbass til rundt 10k anbefaler jeg på det sterkeste på att dere gir denne en sjangs! bare husk å måle at du har plass.
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 12.08.2016 by Richard

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Klipsch R-115SW subwoofer 15" - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

• Forsterkereffekt: 400 watt kontinuerlig/800 watt spiss

• 1 stk. 15” element med Cerametallic-membran

• Frekvensgang: 18 Hz – 125 Hz

• RCA LFE- og linjeinngang

• Auto on/off

• Justering av nivå, grensefrekvens og fase

• Avtakbar stoffront

• Tilkobling for modul for trådløs signaloverføring (WA-2)

• Kabinettutførelse i sort Mål (H x B x D): 54,6 x 49,5 x 56,6 cm, vekt: 34,2 kg

Beskrivelse

Detaljer

Klipsch R-115SW er en aktiv subwoofer med en kraftig 400 watts heldigital forsterker.


Den inngår i den anerkjente Reference-serien med Klipsch’ legendariske kobberfargede Cerametallic-membraner som både er svært stive og lette for en nøyaktig gjengivelse med minimal forvrengning. Den høye stivheten gjør også at man unngår oppbrutt flate på membranen ved store signalpåtrykk.


Reference-serien kjennetegnes av stor livlighet i musikkgjengivelsen med en kraftig og dynamisk lydgjengivelse. R-115SW har en ny bassrefleksløsning med annen geometri som sikrer en renere dypbassgjengivelse fra bassporten.


Det er justering for nivå, lavpassfilter og fase. Kabinettet er laget i kraftig MDF-materiale, og en integrert sokkel gir en akustisk avkobling fra rommet.


Kan gjøres trådløs via ekstramodulen Klipsch WA-2 (ikke inkludert.)

Tester

Andre kunder vurderte også disse

Følg oss