home Meny close
menu Meny

Hegel Röst stereoforsterker med DAC - Hvit

Se for deg en liten, vakker og meget allsidig forsterker som kan drive selv de vanskeligste høyttalere. Se for deg et high end lydsystem som både kan integreres med iDevicer, smarthus løsninger, CD-spillere og gjengi musikken slik den var ment. Ingen forvrengning av lyden. Ingen forvrengning av designet i hjemmet... du har akkurat forestilt deg Hegel Röst.
kr 19 995,-
Varekode: 123735
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Hegel Röst stereoforsterker med DAC - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Utgangseffekt 2*75W i 8 Ohm 
Minimum impedans 2 ohm
Analoge innganger 1*balansert (XLR), 2*unbalanserte (RCA)
Digitale Innganger 1*coaxial S/PDIF, 3*optiske S/PDIF, 1*USB, 1*Nettverk
Linjeutgang 1*unbalansert variabel(RCA)
Frekvensområde 5Hz-100kHz 
Signal-støy-forhold Mer enn 100dB 
Crosstalk Mindre enn -100dB 
Forvrengning Mindre enn 0.01% @ 50W 8 Ohms 1kHz
Intermodulasjonsforvrengning Mindre enn 0.01% (19kHz + 20kHz)
Dempingsfaktor Mer enn 2000 
Dimensjoner 8cm (10cm inkl føtter) x 43cm x 31cm (HxWxD) 
Vekt 12kg i eske
Beskrivelse

Detaljer

Integrert forsterker med AirPlay og IP-kontroll.


Se for deg en liten, vakker og meget allsidig forsterker som kan drive selv de vanskeligste høyttalere. Se for deg et high end lydsystem som både kan integreres med iDevicer, smarthus løsninger, CD-spillere og gjengi musikken slik den var ment. Ingen forvrengning av lyden. Ingen forvrengning av designet i hjemmet... du har akkurat forestilt deg Hegel Röst.


airplay


Röst er navnet på en av Norges vakreste øyer.


Helt ytterst i Lofoten, omtrent så langt fra fastlandet du kan komme. Slik sett et passende navn.


Röst kan også bety stemme, og Röst er på alle måter stemmen til Hegel. Den har Hegels patenterte SoundEngine forsterkere, en svært avansert forforsterker og spesialutviklet DAC. Röst lyder luftig, rikt og naturlig. Den ivaretar alle de små detaljene i lyden. De som får deg til å føle at du "er der". Samtidig kan den levere dundrende dyp og stram bass når det kreves.


Lofoten


Med Röst kan du koble til akkurat de kildene du ønsker.


Det kan være en CD-spiller, en strømmeboks, en laptop eller kanskje en Google Cast Audio? Eller hva med å strømme via AirPlay fra en iPhone, Macbook eller nye AppleTV? Kanskje du vil integrere en Sonos Connect? Null problem. Med Röst er valget ditt.


Röst er nemlig utviklet for at nettopp hverdags-lydkilder skal lyde så godt de bare kan... og high end lydkilder enda bedre. Hegel oppnår dette med egenutviklet Norsk teknologi.


Röst leveres i en lekker finish i hvit eller sort farge. Kabinettet er hele veien i aluminium og stål. Helt ned til knappene, som er frest ut av massiv aluminium. Displayet er et hvitt OLED display, og kan lett slås av med fjernbetjeningen. Du finner også en høretelefonutgang av høy kvalitet, og den kan integreres i et hjemmekinoanlegg, for å gi bedre lyd på frontkanalene. Soundgarden kan gi deg hjelp med dette.


Röst leveres med en Hegel RC8 fjernbetjening. Denne er frest ut av ett stykke aluminium, behandlet med små glassperler og anodisert sort. Sort, slik at den ser like fin ut etter flere års bruk.


Har du husautomasjonssystemer, som Control4, kan Röst lett integreres i slike. På forespørsel kan du også få tilgang til IP-kontroll koder, for å lage ditt eget avanserte nettverkskontroll system.


Hva du vil

Tester

      

Følg oss