home Meny close
menu Meny
-47%

Hegel P30 Referanse forforsterker - Sort

Med P30 har Norske Hegel utviklet den beste forforsterkeren sin noensinne. Med patentert teknologi, handmatchede komponenter deltar Hegel P30 aktivt i kampen om å være verdens beste forforsterker.

Demomodell fra vår butikk på Forus. Noen små bruksmerker, men ikke store riper eller skader. Selges komplett i orginal eske med full garanti.

  • Hegels beste forforsterker
  • Patentert teknologi
  • Håndmatchede komponenter
kr

Før 46 990,-

Special Price 24 995,-

Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 116146
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Hegel P30 Referanse forforsterker - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Fjernkontroll funksjoner Volum, inngangsvelger, mute
Innganger 3*ubalansert, 2*balansert, 1*Home Theatre
Utganger 2*ubalansert, 1*balansert
Fjernkontroll inn/ut Direkte IR-inn (3,5mm), 12V trigger ut (3,5mm)
Støygulv Lavere enn -130dB
Crosstalk Mindre enn -100dB
Forvrengning Mindre enn 0,005 %
Intermodulasjon Mindre enn 0,01 % (19kHz+20hKz)
Dimensjoner/vekt 8cm * 43cm * 30cm (H*B*D), 10kg

Beskrivelse

Detaljer

Med P30 har Norske Hegel utviklet den beste forforsterkeren sin noensinne. Med patentert teknologi, håndmatchede komponenter deltar P30 aktivt i kampen om å være verdens beste forforsterker.
I motsetning til hva mange lydinteresserte kanskje tror er forforsterkere både den vanskeligste komponenten å utvikle og samtidig en av de viktigste delene av et høykvalitets popanlegg. Lydsignalet er ofte veldig svakt når det kommer inn til forforsterkeren, og er derfor veldig utsatt for å plukke opp støy og forvrengning.
Hegel har derfor i P30 valgt en strategi der det første som skjer er at signalet fra avspilleren forsterkes opp til maksimalt nivå. Dette gjøres for første gang med et patentert SoundEngine forsterkermodul. Forsterkningen foretas av at håndmatchet par FET transistorer. På denne måten forsterkes signalet med helt minimal støypåvirkning og med ekstremt lite forvrengning.
Først etter forsterkningen går lydsignalet inn i volumkontrollen, noe som igjen er et mesterstykke i ingeniørarbeid. I en Hegel P30 er volumkontrollen sin jobb å dempe lydsignalet ned igjen til det ønskede lydnivå. P30 har en ekstremt presis volumkontroll der integrerte kretser dirigerer lydsignalet igjennom et nettverk av motstander som demper lyden. Nok en gang er det en løsning med en meget kort signalvei og lav støy / forvrengning.
Lyden du får fra Hegel P30 vil kunne betegnes som organisk og svært naturlig. For å sitere en journalist, ”Hegelen spiller så utrolig mye mer naturlig enn min egen referanse, og den gjør det uten å smykke seg med gull og diamanter”.
Hegel P30 har doble balanserte XLR innganger og 3 vanlige RCA ubalanserte innganger. I tillegg har du en såkalt Home Theater inngang som muliggjør å integrere et high end Hegel system med en hjemmekino. Hegel P30 har i tillegg direkte IR-fjernkontroll inngang (3,5mm jack) og en 12V trigger utgang som kan fjernstyre andre komponenter som for eksempel Hegel H30 monoblokker.
En RC2 systemfjernkontroll følger med P30.

Følg oss