home Meny close
menu Meny

Hegel P20 forforsterker - Sølv

Forforsterkeren P20 er Hegels innstegsmodell og tilbyr en rimelig dør inn i Hegels linje av referanse-produkter. P20 oppnår den høyeste lydkvalitet til en lavere pris ved å benytte helt nye teknologier. Resultatet er en forforsterker med åpen og naturlig lyd til en meget konkurransedyktig pris.
kr 19 995,-
Lagerstatus: 4-5 dager panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 117923
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Hegel P20 forforsterker - Sølv

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Remote control Volume, source and mute controlled by the Hegel RC8
Inputs 1 x XLR balanced, 4 x RCA unbalanced and Home Theatre inputs
Outputs 1 x XLR balanced, 1 x RCA unblanced and 1 x RCA recording outputs
Signal to noise ratio More than 130 dB balanced mode
Crosstalk Less than -100dB
Distortion Less than 0.005%
Intermodulation Less than 0.01% (19kHz+20kHz)
Finish Black
Dimensions/weight 8cm x 43cm x 30cm (HxWxD)
Weight 10kg
Beskrivelse

Detaljer

Forforsterkeren P20 er Hegels innstegsmodell og tilbyr en rimelig dør inn i Hegels linje av referanse-produkter.
Utforme forforsterkeren Hegel P20 var ikke en oppgave det ble tatt lett på. Mange av idéene og konseptet ble naturlig nok hentet fra storebroren. Og selv om de er nedskalert gjenstår mange av de gode egenskapene. Det enorme lydbildet, den dype rytmiske bassresponsen og den perfekte timingen... Kort sagt følelsen av å være der med artisten.
Hegel P20 leveres med en systemfjernkontroll av meget høy kvalitet, frest ut av et solid stykke aluminium. Den har samme perle sandblåste og elokserte overflate som forforsterkeren selv. Du kan virkelig føle kvaliteten på hver eneste del av P20, noe som også gjenspeiles på lyden. Det er totalt fem vanlige innganger. Både balanserte og ubalanserte. I tillegg gir en spesiell hjemmekinoinngang mulighet for integrering i hjemmekinosystemer. I tillegg er det både balanserte og ubalanserte utganger samt en linje-nivå utgang.
Idéen bak P20 var som nevnt å tilby en rimeligere inngang til Hegels linje av separate produkter, men mest av alt var det å sette en ny standard for pris og ytelse blant forforsterkere. Noe vi mener de har oppnådd! Forforsterkeren er kanskje den mest delikate delen i et lydsystem. Fordi singalnivået er så lavt vil selv de minste nivåene av støy eller forvrengning påvirke lydbildet og maskere de små detaljene som gir liv til musikken.
Under utformingen av P20 oppnådde Hegel den høyeste lydkvalitet til en lavere pris ved å benytte helt nye teknologier, for eksempel silisium-germanium transistorer. I tillegg implementerte de høyfrekvente komponenter som ikke opprinnelig var designet for lyd, og brukte de på måter som aldri har vært gjort før. Resultatet er en forforsterker med åpen og naturlig lyd til en meget konkurransedyktig pris.

Følg oss