home Meny close
menu Meny

Hegel Mohican CD-spiller - Sølv

I flere år har teknologene på Hegel hatt et ønske om å lage en rendyrket CD-spiller, som fortsatt bruker det nyeste og beste av digitalteknikk. Resultatet er endelig her – The Mohican. Navnet var det første som ble bestemt, og er inspirert av romanen «Den siste Mohikaner». Hegel mener nemlig, at dette kanskje er den siste CD-spilleren du kjøper. Sølv finish.
kr 39 995,-
Lagerstatus: 4-5 dager panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 123993
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Hegel Mohican CD-spiller - Sølv

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

DAC-oppløsning 16 bit / 44,1 kHz
Formater Redbook CD
Linjeutgang 2,6 VRMS
Analoge utganger 1 linjenivå RCA og en linjenivå XLR, balansert
Digital utgang 1 ekte 75 Ohm BNC
Frekvensrespons 0Hz – 50kHz
Forvrengning Typisk 0,0015%
Utgangsimpedans 22 Ohm ubalansert og 44 Ohm balansert
Dimensjoner  8*43*31 cm (h*b*d)
Vekt 6,5kg netto, 9kg shipping
Beskrivelse

Detaljer

Hvis du har lyst å få god lyd fra CD begynner utvalget av spillere å bli riktig tynt. De siste årene har lydbransjen innbilt seg at CD-spillere skal kunne alle verdens ting. De skal ha digitalinnganger, app-er og støtte høyoppløst lyd. Dessverre går dette på bekostning av lyden fra CD.


Å lage en CD-spiller som ikke låter bra når du spiller CD kan høres absurd ut, men er dessverre fakta for det meste av CD-spillere på markedet. De fleste av dem er nemlig bygget av deler som ikke egentlig er ment for CD. Og de blir «tvunget» til å utføre oppgaver som faktisk ødelegger mulighetene for å gjengi CD på best mulig måte.


I flere år hadde teknologene på Hegel et ønske om å gjøre noe med dette. Rett og slett å lage en rendyrket CD-spiller, som fortsatt bruker det nyeste og beste av digitalteknikk. Resultatet er endelig her – The Mohican. Navnet var det første som ble bestemt, og er inspirert av romanen «Den siste Mohikaner». Hegel mener nemlig, at dette kanskje er den siste CD-spilleren du kjøper.


The Mohican bruker de neste AKM DAC-chiper, et dedikert CD-drivverk (Sanyo) som er oppdatert med Hegel’s egne servokort og alt kjører i ekte 16 bit / 44,1 kHz oppløsning. For første gang har Hegel også implenentert den patenterte SoundEnginen deres i en CD-spiller. Ikke til det analoge, slik de pleier, men for å kontrollere klokkekrystallet. Resultatet er ekstremt lav jitter. Muligens lavest i verden.


Hva gjør dette for deg? Jo… i korthet er det et ord som formelig skriker ut, nemlig NATURLIG. Vi tør påstå at uansett hvilket annet digitalprodukt du sammenligner med, så vil The Mohican fremstå som svært naturlig. Den bare synger til deg, på en måte som kan ligne på analog.


Tør du komme innom å lytte?


Sølv finish.

Videos

Følg oss