home Meny close
menu Meny

Hegel HD30 High-End D/A-konverter - Sølv

Hegel HD30 er den første D/A-konverteren i full størrelse fra Hegel, og har blitt utviklet med et mål om å skape en absolutt markedsreferanse når det kommer til lavt støygulv, lav jitter og levende lydbilde. I tillegg til en enestående DAC byr HD30 på blant annet Apple Airplay, digital volumkontroller og USB-inngang med DSD-støtte.
  • DAC i verdensklasse
  • AirPlay og DLNA
  • Høykvalitets variabel volumkontroll
kr 38 995,-
Lagerstatus: 4-5 dager panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 120719
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Hegel HD30 High-End D/A-konverter - Sølv

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

DAC oppløsning Dual mono 32 bit/192 kHz multilevel sigma-delta DAC
Utgangsnivå 2,6 VRMS
Analoge utganger 1 fixed line level (RCA), 1 fixed line level (Balansert XLR)
Digitale innganger 1 coaxial, 3 optiske, 1 USB, 1 netverk, 1 BNC, 1 AES/EBU
Kontrollinngang 1 IR-direct mini-jack
Frekvensområde 0Hz-50kHz
Støygulv Typisk -150dB
Forvrengning Typisk 0,0005%
Strømforsyning Separate ringkjernetrafoer for analog og digital
Kondensatorbank 54.000 uF 
Utgangsimpedans 22 ohm ubalansert og 44 ohms balansert
Mål 8cm (10cm inkl. fot) x 43cm x 31cm (HxBxD)
Vekt 6,5kg (net), 9kg (shipping)
Beskrivelse

Detaljer

DAC i verdensklasse


"Den skyver støygulvet ned til et nivå hvor måleutstyret måtte forbedres for å måle det, og det høres i form av et superrent og gnistrende dynamisk lydbilde, som strekkes langt ut i alle dimensjoner. HD30 hører til i eliten blant digitalkonvertere, hvor instrumentene kommer så klokkeklart, luftig og dønn stødig ut, at man aldri vil skru av musikken. Legg til at konverteren kan strømme musikk via AirPlay og DLNA, og i tillegg har en høykvalitets variabel volumkontroll, så gir den større fleksibilitet enn omtrent noen andre DAC-er på markedet."


Les hele testen hos Lyd & Bilde


Hegel HD30 er den første D/A-konverteren i full størrelse fra Hegel, og har blitt utviklet med et mål om å skape en absolutt markedsreferanse når det kommer til lavt støygulv, lav jitter og levende lydbilde. I tillegg til en enestående DAC byr HD30 på blant annet Apple Airplay, digital volumkontroller og USB-inngang med DSD-støtte.


Når man skal utvikle en DAC i verdensklasse lager du i bunn og grunn en «master piece». En «master piece» er en referanse som andre kan kopiere. Det er ikke lenger nok å kjøpe de beste komponentene på markedet, og så sette dem sammen på en smart måte. Du må begynne på nytt. Utvikle ny teknologi. Teste grensene og forbedre det beste.


Hegel HD30 er et slikt «master piece». Underveis i utviklingen av HD30 måtte Hegel gå så langt som til å forbedre de beste måleinstrumentene for å kunne måle de minste forskjellene, og man måtte utvikle klokkemekanismer fra bunnen av. Fra matching av klokkekrystaller og utvikling av diskrete strømforsyninger.


Alt dette for å redusere antallet feil i den digitale delen og å redusere støyen til nivåer som var uhørte frem til nå.


Resultatet er slående. Kvalitetene til HD30 er ganske enkelt musikalitet på et nivå vi ikke har hørt før. Uansett prisklasse. Du kan oppleve instrumentene og virkelig kjenne følelsen av rommet de spiller i. Smilet brer seg i ansiktet og håret på armene reiser seg når HD30 begynner å leke. Fingeren som treffer strengen… millisekundet før gitaren begynner å spille. Sangeren som trekker pusten, forventningsfullt, rett før han begynner å synge foran et live publikum. Det… er opplevelsen av HD30.


Med Hegel får du den opplevelsen uavhengig av om det er AirPlay, en CD-spiller eller en datamaskin koblet til USB-inngangen. Hegel handler først av alt om å gjenskape det aller beste fra nettopp den kilden du ønsker å bruke.


Spørsmålet nå er om du engang tør å prøve den?

Tester

   

Følg oss