home Meny close
menu Meny
-43%

Geneva Touring L DAB+ radio med Bluetooth - Cognac

Oppladbar DAB+ radio fra Geneva med et herlig eksklusivt design i skinn og aluminium kombinert med stor og fyldig lyd. Her får du både byggekvalitet og design i en helt egen liga, og en meget solid lydgjengivelse. Du kan lagre dine 6 favorittkanaler for enkel tilgang og musikken spiller du av trådløst via Bluetooth. Fungerer like bra på bryggekanten som på kjøkkenbenken!
  • 30 timer batteritid
  • Forhåndslagring av 6 kanaler
  • Trådløs avspilling via Bluetooth
kr

Før 3 488,-

Special Price 1 990,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 126750
Produktomtaler

Superb lyd, materiavalg og byggekvalitet

Er du som meg interessert i god lyd i hele frekvensområdet, god byggekvalitet og materialvalg, så ikke let lengre: Dette er radioen for deg. Med en gang du pakker ut dette produktet skjønner du at det er kvalitet - den er relativt tung (et must for god lyd, spesielt i bass-området). Selv om det kanskje ikke er ekte skinn (det er i hvert fall ekte skai...), er helhetsinntrykket med skinnende aluminium bra. Litt retro-look, som tar deg tilbake til de gamle og gode Tandberg og Radionette reiseradioene fra 60-tallet, noe som passer meg (født i '63) glimrende. Når det gjelder lydkvaliteten, så spiller den krystallklart i hele frekvensområdet. Dyp og herlig bass, klar mellomtone (så man til og med får med seg alle ordene til Leif Erik Forberg på Radio Vinyl), og herlig ekte diskant. Den spiller ikke bare krystallklart, men også relativt høyt til tross for den relativt beskjedne størrelsen. Dette er en radio jeg som lyd-entusiast, har blitt veldig glad i, og mine fremtidige valg når det gjelder radioer kommer med 100% sikkerhet til å fall på Geneva sine produkter. Ikke den billigste radioen, men verdt hver eneste krone. Løp & Kjøp!
Hils1 Jørg1
  • Karakter
    starstarstarstarstar
Posted 19.12.2017 by Jørgen R.

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Geneva Touring L DAB+ radio med Bluetooth - Cognac

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

SOURCES Bluetooth 4.1 A2DP compatible
DAB+ and FM tuner with 6 stations presets
3.5 mm jack AUDIO input
AUDIO 60Hz to 20kHz, cross over 5000Hz
Digital Audio Processing
High performance class D amplifier
Drivers: 1 x 3/4 dome tweeter. 1 x 3.5 woofer
CONTROLS On device tactile controls
POWER CONSUMPTION Power supply: 100-240V AC, 50/60Hz
Standby power consumption: less than 0.5W
DIMENSIONS Width x depth x height: 26 cm x 8 cm x 17 cm
Weight: 2.3 kg
ACCESSORIES AC power cable
Beskrivelse

Detaljer

Byggekvalitet og design i en egen liga


Oppladbar DAB+ radio fra Geneva med et herlig eksklusivt design i skinn og aluminium kombinert med stor og fyldig lyd. Her får du både byggekvalitet og design i en helt egen liga, og en meget solid lydgjengivelse. Du kan lagre dine 6 favorittkanaler for enkel tilgang og musikken spiller du av trådløst via Bluetooth.   • DAB+ med lagring av inntil 6 radiokanaler

  • Spill trådløst via Bluetooth

  • Oppladbart batteri på inntil 30 timer

  • Eksklusivt design i skinn og aluminium


Ta den med overalt og spill musikken trådløst


Det oppladbare batteriet med en batterilevetid på inntil 30 timer lar deg ta med deg radioen overalt, og med integrert Bluetooth kan du i tillegg spille musikken trådløst direkte fra telefonen. Radioen er utstyrt med DAB+, FM, Bluetooth og linjeinngang for tilkobling av annen lydkilde, og har lagring av inntil 6 radiokanaler.Eksklusivt design i flere farger


Geneva Touring L leveres i aluminium med skinn i fire elegante farger: Sort, rød, hvit og Cognac brun. Designet bringer tankene til gamle reiseradioer, og legger alt til rette for enkel bruk.

Tester

   

Følg oss