home Meny close
menu Meny

Dynaudio Excite X18 Stativhøyttaler - Hvit

Dynaudio Excite X18 er en videreutviklet og større modell av den populære testvinneren X14. Med sin lange slaglengde på det oppgraderte Esotec+ basselementet kombnert med en raffinerte "soft dome" diskant, førsteklasses delefilter og oppgradert internkabling, løftes lydkvaliteten til et nytt nivå. Resultatet er en utsøkt balanse og utrolig dyp, presis bass. Hvit finish. Pris pr par.
  • Esotec+ basselement
  • Utsøkt balanse
  • Hvit finish
kr 12 995,-
Lagerstatus: 2-3 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 122400
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Excite X18 Stativhøyttaler - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Utsøkt lydkvalitet med dyp bass


Dynaudio Excite X18 er en videreutviklet og større modell av den populære testvinneren X14. Med sin lange slaglengde på det oppgraderte Esotec+ basselementet kombnert med en raffinerte "soft dome" diskant, førsteklasses delefilter og oppgradert internkabling, løftes lydkvaliteten til et nytt nivå. Resultatet er en utsøkt balanse og utrolig dyp, presis bass.


Fullkommen kompakt


"Glem alt du vet om små høyttaler, for disse lyder som en fullvoksen gulvhøyttaler, bare uten ulempene." - Lyd & Bilde 10/2016


Presisjon, dynamikk og nøyaktighet


Dynaudio Excite X18 er utstyrt med ekstremt lette aluminium "voicecoils" og eksepsjonelt store og kraftige Esotec+ magneter som benyttes i diskant og mellomtone/basselement. Musikken som gjengis er prydet med utrolig presisjon, dynamikk og nøyaktighet. 


Ekte tre-finish


Dynaudio Excite X18 leveres med ekte tre-finish eller satin lakk-utførelse. Den har et solid kabinett med minimal avstand mellom diskant og mellomtone/bass for å forbedre timing og fase. Dynaudio Stand 6 høyttalerstativer er perfekt å vurdere ved kjøp av Dynaudio Excite X18.

Tester

Følg oss