home Meny close
menu Meny

Bose SoundWear Companion høyttaler - Sort

Ha hendene frie. Ha ørene frie.

Bærbar og komfortabel, med dyp, klar lyd. SoundWear Companion speaker er utformet for å holde deg i kontakt med musikken din, anrop og omgivelsene rundt deg. Den er full av teknologier som gir deg den mest omsluttende opplevelsen som er mulig, samtidig som den begrenser det andre kan høre. Bruk den til klare, naturlige telefonsamtaler, eller for å få tilgang til telefonens Siri eller din Google Assistant. Opptil 12 timer per lading.

kr 3 290,-
Lagerstatus: Ubekreftet panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128265
Produktomtaler

Kjempegod som handsfree

Det beste med den er handsfree bruken med telefon det er kjempegod lyd og microfonen gjør at det aldri er noe problem med og bli hørt.
Lyden er som sakt i bose klassen ved musikk lytting men det enste jeg kan utsette på den er at man må være alene for og bruke denna den avgir endel støy til omgivelsene .
 • Karakter
  starstarstarstarstar_border
Posted 06.07.2018 by Karken

Enkel i bruk, nesten aldri i veien

Fikk denne for en måned siden, dette er en ny måte å høre musikk på. Utrolig lett å ha på skuldrene, som regel aldri i veien men anbefaler ikke å bruke disse på bussen eller i et åpent kontorlandskap. Fungerer meget godt på kjøkkenet og i bilen, med gode høyttalere og mikrofon. God batterilevetid gjør at de kan brukes lenge uten å tenke på å lade. Ligger godt i skjul, tar ikke så mye "plass" på skuldrene, kan også formes etter formen på skuldrene. Er ikke redd for at dette faller av under bevegelse under matlaging på kjøkkenet eller bilkjøring. God lydkvalitet i alle spektre, noe bass "forsvinner" i skuldrene. Men ble absolutt overasket ved bruk.
 • Karakter
  starstarstarstarstar_border
Posted 24.06.2018 by Rumo

Kul teknologi

Spennede nye bruksområder.
God kvalitet på musikken, litt skarpt på fult - men det er skjeldent man spiller så høyt. Brukes hjemme, på kontor, i hagen og andre steder der du trenger å være oppmerksom på omverden - men gjerne også vil høre på musikk.
Denne skal ikke brukes som er headset, så du tar den ikke med deg på kollektivtransport eller joggetur.
Svært godt alternativt til å spille musikk på full guffe når du svinser rundt i husets forskjellig rom. Lyden vil være like god uansett hvor du er, selvfølgelig basert på at du har Musikkkilden med deg rundt.
Hvis du lurer på å skaffe deg Bose SoundWare syns jeg absolutt du skal teste de!
 • Karakter
  starstarstarstarstar_border
Posted 09.06.2018 by Nona36

Lyd i Bosekvalitet

Jeg skaffet meg disse fordi det er en ny måte å høre lyd på. Høytalerne er praktiske hvis du vil ha med deg lyden rundt i rommet. Det er god kvalitet på lyden og du kan enkelt justere den via appen. Appen er forsåvidt enkel å navigere seg i.
 • Karakter
  starstarstarstarstar_border
Posted 09.06.2018 by Klaraku

Overflødig

Bra kvalitetsfølelse, ok lyd, men hva skal en egentlig bruke dem til? Utendørs blir de for støyende, og innendørs fungerer både hodetelefoner og høyttalere bedre. Lyden er bra hvis du ikke beveger på hodet.

Tilkoblingen gikk fint, men de ble fort ustabile. Etter en stund viste det seg at de oppdaterte fastvaren, en prosess som tok over en halvtime. Etterpå ble de langt mer stabile igjen, men jeg klarte ikke å finne et godt bruksområde.

Byggekvaliteten er bra, de ser ikke verst ut og er behagelige i bruk, men de er rett og slett ikke gode nok eller praktiske nok til å forsvare den vanvittige prisen. Det finnes langt rimeligere og bedre hodetelefoner og trådløse høyttalere som gir bedre lyd og er langt mer praktiske.
 • Karakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Posted 08.06.2018 by Haans74

Meget god lyd og brukervennlig

Et meget vellykket produkt som virkelig gjør
enkelt å finne det frem og bruke det. Man
legger det bare rundt nakken så er det bare
å slå på og digge musikken. Veldig greit
hvis man har lyst til å ha litt musikk det
arbeidet, og man vel og merke, arbeider alene.
Lyden er også meget bra, selv om den er litt
begrenset hvis man kommer et stykke bort
fra produktet. Uansett, et produkt jeg er sikker
på at mange vil like og bli fornøyd med et
eventuelt kjøp.
 • Karakter
  starstarstarstarstar_border
Posted 08.06.2018 by Guruhuru

God lyd, men dyre

Jeg likte produktet og ideen. Og syns lyden var god. Måtte justere bassen litt for å få mest ut av tale.
Det som trekker ned er at prisen er stiv. Dessuten syns jeg de er litt for forstyrrende for omgivelsene i forhold til hva jeg trodde de skulle være.
Men kobler godt med min Android telefon og fungerer godt som trådløst headset.
 • Karakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Posted 08.06.2018 by Bjørnar

Ikke helt min greie

Nå har jeg hatt mulighet til å teste bose sitt soundwear en stund, uten at jeg har blitt blåst i bakken. Produktet gir god lyd, og er behagelig å ha på seg. Det er nok heller bruksområdene jeg sliter med å se. Under de siste ukene har jeg egentlig kun klart å finne en situasjon hvor disse kan gjøre nytten – det er når resten av husholdningen har lagt seg, og jeg ønsker å dra til med en film på et greit volum.

Utover dette, så slipper disse for mye lyd til omgivelsene, at man ikke kan har en privat samtale, eller spille en guilty pleasure uten at andre får dette med seg. Så de egner seg verken i åpent landskap på kontoret, på kollektivtrafikk eller generelt i det offentlige rom. Da blir det heller at man tar med seg et par med hodetelefoner.
 • Karakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Posted 07.06.2018 by mariosx

Nok et fantastisk produkt fra Bose

Nok et fantastisk produkt fra Bose! Jeg elsker lyden, stor følelse av sorround rundt ørene med denne på!
Perfekt til husarbeid, arbeid i hage eller bare til avslapping med litt god lyd på ørene.

Bare ett minus, alle andre hører også hva du hører på...
og folk kikker rart når en går på gata, men ellers ett fantastisk produkt!
 • Karakter
  starstarstarstarstar_border
Posted 04.06.2018 by Olav24

Den gjør jobben i en begrenset nisje

Dette er et produkt som gjør det den skal, men da innenfor et noe begrenset bruksområde. Den erstatter ikke høretelefoner som gir nærmere lyd og bedre bass.
Den erstatter ikke Bluetooth til telefonen for de rundt deg vil høre samtalen.
Jeg oppfatter bruksområde som at denne skal erstatte hjemmehøytaleren som står og går mens du styrer rundt. Da havner lyden ofte i bakgrunnen. Her går du rundt i en boble av klar og fyldig lyd. Bassen er noe begrenset, men det er vel ikke alt man kan forvente av en så liten sak. Den ligger godt rundt nakken. De som er rundt deg vil ikke høre musikken like høyt som deg, men de vil høre den, så kanskje noe du bruker når du er alene, eller det er opplest at musikk skal gå. Tanken er at man ikke skal låse seg vekk fra omverdenen men jeg tok meg selv i å måtte be folk om å repetere det de hadde sagt da de ikke innser at for meg er lyden mye høyere. Hvorfor har jeg da gitt en firer. Vel det er fordi når den brukes slik den bør (når man er alene, styrer rundt, vil ha lyden nærmere, men ikke orker å gå med klokker) - da gjør den jobben godt. Den ligger behagelig og kan bæres lenge uten at man tenker på det.
 • Karakter
  starstarstarstarstar_border
Posted 02.06.2018 by Daniel

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Bose SoundWear Companion høyttaler - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer