home Meny close
menu Meny
-21%

Bose SoundSport wireless - Sort

De trådløse øreproppene Bose SoundSport wireless med Bluetooth og NFC lar deg presse deg selv maksimalt med full bevegelsesfrihet uten kabler, og hodetelefoner som takler oppgaven.
 • Trådløs lyd med Bluetooth og NFC
 • Utviklet for trening og aktiv bruk
 • Førsteklasses lyd
kr

Før 1 895,-

Special Price 1 490,-

Lagerstatus: Ikke på nettlager close

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 123022
Produktomtaler

Bose

Fantastiska. Levererar och är som alltid bäst på lyd!
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 03.04.2017 by Jonas

Anbefales!

Bose leverer suveren lyd!!
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 26.01.2017 by Rolf

Fantastiske ørepropper til det aller meste

Har ventet lenge på disse øreproppene! Helt rå lyd, veldig enkle å koble til, med både Bluetooth og NFC. Helt perfekt passform/henger veldig godt på, så man skal løpe helt crazy for at de skal ramle av. Det er tilogmed en clips til å feste de veldig enkelt i nakken/t-skjorten, så man ikke kan miste dem. Koster noen kroner men verdt hvert eneste øre!
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 22.06.2016 by Roy Andre

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Bose SoundSport wireless - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Utviklet for trening


Trening er krevende. Og derfor krever du at hodetelefonene dine kan holde følge med deg. Bose SoundSport wireless gir kraftig lyd fra komfortable ørepropper som sitter trygt på plass, uten ledninger som hindrer deg, slik at du kan holde deg i bevegelse. De er også svette- og værbestandige og har opptil 6 timer batterivarighet per opplading. Så ingenting kan stoppe deg fra å trene. Koble enkelt til enheten med Bluetooth- og NFC-sammenkobling. Når du har prøvd dem, vil du innse at SoundSport ørepropper ikke bare har et navn laget for trening – selve hodetelefonene er også det. • StayHear+ Sport-proppene er utformet for ypperlig komfort og stabilitet med et mykt silikonmateriale og en unik form som sitter skånsomt i øret.

 • Bluetooth og NFC gjør det mulig å koble til enhetene dine trådløst

 • Volumoptimalisert EQ gir deg balansert lydytelse ved alle lydstyrker.

 • Litium-ion-batteri med opptil 6 timers batterivarighet per lading.

 • Bose Connect-appen gjør det enklere å administrere sammenkoblede enheter og gir deg en mer personlig brukeropplevelse


Kraftig lyd som holder deg gående


Når du trener, vil du ha ørepropper som holder seg på plass. Og det er nettopp det vi har utformet StayHear+ Sport-proppene til å gjøre. Proppen har en særegen form som danner en behagelig forsegling ved inngangen til ørekanalen og gir bedre lyd. Den har også en forlenget fleksibel vinge som bruker ørekanten som støtte og gir betydelig bedre stabilitet – du trenger ikke å presse den inn. Det myke silikonmaterialet og den avrundede profilen gir en uovertruffen kombinasjon av komfort og stabilitet for langvarig bruk. Og det bør det: Vi utviklet mer enn et halvt dusin prototyper basert på de originale StayHear+-proppene for å sikre at vi hadde den beste løsningen.


Bluetooth - og NFC-sammenkobling innebærer at du slipper å tenke på ledningskrøll


Det er enkelt å sammenkoble SoundSport wireless headphones og Bluetooth-enheten din. Og hvis du har en NFC-aktivert telefon, skal det bare en kjapp berøring mellom telefonen og fjernkontrollen til. Bruk fjernkontrollen på ledningen til å besvare anrop, styre volumet og hoppe over eller pause spor. Du vil merke at den pålitelig ytelsen og brukervennligheten gjør at du kan fokusere på sporten eller treningen, ikke hodetelefonene.


Overlegen lydkvalitet øker intensiteten


Du stoler på at musikken presser deg videre og får deg gjennom de tøffeste treningsøktene. SoundSport wireless headphones leverer varene med en klar fulltonelyd som de kablede hodetelefonene våre lenge har vært kjent for. Og nå gir volumoptimalisert EQ deg en merkbar forbedring i lydkvalitet uansett volum. 


Tåler svette og dårlig vær


Enten du svetter på treningssenteret eller kjemper mot elementene på en løpetur, holder disse hodetelefonene tritt hele veien. De akustiske portene i hver ørepropp er plassert slik at de tåler svette og ulike værforhold, og et vannavstøtende stoff holder fuktigheten ute.


Pålitelig ytelse, uansett hvor du er


Utfordrende miljøer kan føre til upålitelig ytelse med mange trådløse hodetelefoner. For eksempel et redusert Bluetooth-signal utendørs eller forstyrrelse fra Wi-Fi® på treningssenteret. Det er derfor vi testet hodetelefonene våre omfattende og tilpasset dem kontinuerlig til vi fikk ytelsen vi ønsket – uten å gå på kompromiss med lydkvaliteten eller Bluetooth-tilkoblingen. 


Enkel kontroll


Nå er det enklere enn noen gang å koble til Bluetooth-enheter og bytte mellom dem, for eksempel fra iPaden til iPhonen når du får et anrop. Gratisappen Bose Connect håndterer alle tilkoblinger med et intuitivt grafisk grensesnitt. Når hodetelefonene er sammenkoblet med flere enheter, bytter de automatisk mellom dem når du vil. Appen gir deg i tillegg programvareoppdateringer og produkttips, og du kan til og med tilpasse innstillingene.

Videos