home Meny close
menu Meny

Prismatch på hodetelefoner

Soundgarden tilbyr kjente merkevarer, og vi ønsker at våre kunder skal føle en trygghet når man handler hos oss - ikke bare når det gjelder kvalitet, men også på pris. Det betyr at vi matcher prisen dersom du finner samme vare rimeligere et annet sted (i norske butikker eller nettsteder) på hodetelefoner og propper.

PRISMATCH gjelder mot priser fra andre butikker i Norge eller nettbutikker registrert i Norge. Det må fremlegges dokumentasjon på at du kan få kjøpt produktet til en lavere pris et annet sted, og den må være på lager og tilgjengelig for salg til den prisen på kjøpsdagen. Du må dokumentere den lavere prisen ved å legge frem annonse, kundeavis, produktkatalog eller lignende. Vi trenger også en original kvittering på den varen du kjøpte hos Spaceworld Soundgarden.

  • PRISMATCH gjelder ikke på timestilbud, åpningstilbud eller tilbud som er i begrenset antall.
  • For å kunne benyttes seg av PRISMATCH må det være samme merke, modell, årsmodell, farge, størrelse og kvalitet.
  • PRISMATCH gjelder ikke på generelle tilbud som «20% på alle varer».
  • PRISMATCH kan ikke kombineres med andre rabatter hos Soundgarden
  • PRISMATCH gjelder kun på kjøpsdagen og har ikke tilbakevirkende kraft.

Ved bruk av PRISMATCH mot priser i norskregistrerte nettbutikker, kommer frakt og evt andre tillegg for å motta produktene innen en viss tidsperiode i tillegg. Dokumentasjonen må da inneholde sluttprisen når alle valgene er gjort.

Betingelsene på soundgarden.no er de som til enhver tid gjelder for prismatch. Henvendelser rundt Prismatch rettes til butikken hvor varen er kjøpt. Nettbutikken må kontaktes vedrørende varer kjøpt der.