home Meny close
menu Meny

Gratis hjembefaring, vi hjelper deg hjemme

Gratis hjembefaring

Lurer du på hva som passer best av lyd- og bildeprodukter hjemme hos deg? Faktorer som størrelse på rommet, vinduer, møbler og materialet på gulv og vegger, kan påvirke lyden. Avstanden fra TV-en og stereoanlegget til sofaen eller sitteområdet vil også bety noe for hva man bør velge. Og ikke minst er de aller fleste opptatt av at nye TV-, stereo- og surroundsystemer skal passe godt inn i interiøret. Rett og slett at produktene har god design. Før du bestemmer deg for hva du vil investere i kan vi komme hjem til deg og gi kvalifiserte råd og anbefalinger tilpasset ditt unike behov. Dette gjør vi helt gratis og uten forpliktelser for deg.*

*Gjelder utvalgte butikker

 

Vi hjelper deg hjemme

Når du har valgt dine nye lyd- og bildeprodukter, kan vi også hjelpe deg hjemme med å pakke ut, montere og koble til det du har kjøpt. Vi kan også hjelpe til med grunnleggende innstillinger og gi en grunnopplæring av produktet om ønskelig. Da er du sikker på at alt virker som det skal fra første stund.

 

Når du skal pusse opp eller bygge nytt

Hvis du skal bygge ny bolig eller pusse opp, kan du spare tid og penger ved å planlegge investeringen i lyd og bilde fra begynnelsen.  Da blir det enklere å skjule ledninger og bygge inn høyttalere i vegger og tak dersom du ønsker det.

Våre rådgivere kan hjelpe deg med planlegging og installasjon og styre prosessen i samarbeid med arkitekter og håndverkere.  Ta kontakt med en av våre butikker for å avtale tidspunkt for befaring.

 

Priser

Hjembefaring - Gratis*

* inntil 20km kjørelengde.  

Hjemkjøring - fra 400,-*

Vi tilbyr hjemkjøring på alle varer kjøpt hos Soundgarden. Tjenesten innebærer transport av produktet fra butikk til mottakers adresse. Oppakking, plassering og oppkobling kommer i tillegg og må avtales i forkant.
* Prisen forutsetter kjørelengde innen 5 km.

Oppkobling - per time 850,-

Vi hjelper deg med alt fra oppakking til tilkobling av produkter kjøpt hos Soundgarden. Elementære forhåndsinnstillinger og grunnopplæring på produktet gjennomføres også om ønskelig. Installasjonsjobber faller ikke innunder denne tjenesten med mindre dette er avklart og avtalt i forkant.

Byggeprosjekter - pris per prosjekt