Klipsch R-41PM Aktive trådløse høyttalere - Sort Klipsch R-41PM Aktive trådløse høyttalere - Sort Klipsch R-41PM Aktive trådløse høyttalere - Sort Klipsch R-41PM Aktive trådløse høyttalere - Sort

Klipsch R-41PM

Aktive trådløse høyttalere - Sort

Klipsch R-41PM er en aktiv høyttaler med mulighet for trådløs avspilling og imponerende lyd i forhold til størrelsen. Høyttaleren har innebygget platespillerinngang, bluetooth for streaming fra telefon og optisk inngang for tilkobling av TV.

Varenr: 129440
4 485,-Tilbudspris
Førpris: 5 290,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Klipsch R-41PM er en aktiv høyttaler med kraftfull lyd til tross for sitt minimalistiske design. Den innebygde forsterkeren har en rekke tilkoblingsmuligheter, inkludert Bluetooth og er et svært fleksibelt stereoanlegg.

 

 • Innebygget forsterker på 35 watt pr. kanal
 • 1 stk. Tractrix horndiskant
 • 1 stk. 4” element med «Injection Molded Graphite»-kobbersponmembran
 • Frekvensgang 68 - 21.000 Hz
 • IR-fjernkontroll
 • USB-inngang
 • Optisk inngang
 • Linje inn / Platespiller inngang
 • Bluetooth
 • 3,5mm minijack
 • Subwoofer utgang

 

 

 

Enkelt stereoanlegg

Siden R-41PM er en aktiv høyttaler trenger du ikke ekstern forsterker. Den innebygde forsterkeren på 35 watt pr kanal er spesielt tilpasset høyttaleren og sørger for at den leverer et stort og fyldig lydbilde. Du sparer plass uten å begå kompromisser på lydkvaliteten!

 

 

Klipsch R-41PM Aktive Høyttalere

 

 

Tilkoblinger

Enten du vil spille fra din telefon, platespiller, datamaskin eller TV tar R-41PM utfordringen på strak arm. Med Bluetooth kan du enkelt spille musikk fra din telefon eller nettbrett. Den analoge RCA inngangen kan benyttes som linje-inngang eller platespillerinngang. I tillegg er høyttaleren utstyrt med en 3,5mm minijack-inngang for mobile enheter, USB-inngang for PC og optisk inngang for tilkobling av digitale kilder, som f.eks en TV. Ønsker du enda mer bass kan du koble til en subwoofer via sub-utgangen.

 

 

Klipsch R-41PM Aktive Høyttalere

 

 

Dynamisk basstilpasning

Siden vår hørsel ikke er et lineært instrument oppfatter vi frekvenser forskjellig avhengig av lydtrykk. Klipsch R-41PM tilpasser bassnivået ved hjelp av Dynamic Bass EQ slik at du får et komplett og fyldig lydbilde uansett volum.

 

 

Klipsch R-41PM Aktive Høyttalere

 

 

Tractrix diskanthorn

Klipsch 90x90º Tractrix horn sørger for at høyttalerens høyfrekvente energi treffer lytteren og reduserer refleksjoner fra andre flater som vil introdusere forvrengning i lydbildet. Diskanten som sitter i hornet er en Linear Travel Suspension (LTS) aluminium diskant som er konstruert for å minimere forvrengning. Ved å benytte Kapton i diskantopphenget, et ekstremt robust og lett materiale økes elementets effektivitet og leverer et svært oppløst og detaljert lydbilde.

 

 

Klipsch R-41PM Aktive Høyttalere

 

 

Injection Molded Graphite (IMG) basselement

Klipsch R-41PM benytter en Injection Molded Graphite (IMG) bass/mellomtone driver som er en sandwich konstruksjon av grafittmateriale og kobberspon. Elementet er 4” stort og leverer et fyldig lydbilde selv om høyttaleren er liten.

 

 

Klipsch R-41PM Aktive Høyttalere

 

 

«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioner kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipschorn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

Teknisk info
SYSTEM DESCRIPTION Powered Monitor (pair)
FREQUENCY RESPONSE 76Hz - 21kHz
DYNAMIC BASS EXTENSION 66Hz @ 35% Volume
MAX OUTPUT 105.5dB
TOTAL SYSTEM POWER 

70W Total System Power (140W Peak)

35W per channel cont. @ <%1 THD

HIGH FREQUENCY DRIVER 1” (2.5cm) Aluminum diaphragm compression driver mated to 90° x 90° square Tractrix® horn
LOW FREQUENCY DRIVER 4” (10.2cm) copper spun magnetically shielded IMG woofer
CROSSOVER FREQUENCY 1730 Hz (Passive)
ENCLOSURE MATERIAL MDF
ENCLOSURE TYPE Bass-reflex via rear-firing port
INPUTS

Bluetooth® wireless technology

Phono/Line analog (with switch and ground screw terminal)

3.5mm analog mini jack

USB digital

Optical digital

OUTPUTS Single RCA line level output for connection to subwoofer
HEIGHT 28.7 cm
WIDTH 14.6 cm
DEPTH 21.6 cm
WEIGHT 3.7 kg
FINISH Black
VOLTAGE 100V-240V 50/60Hz internal power supply with region specific power cords
INCLUDED ACCESSORIES

Remote control (with 2 x AAA batteries)

4M speaker wire with soldered tips

2M power cord (region specific)

2M USB Type A to Type B cable

Rubber feet

DOWNLOADS

Spec Sheet

Manual

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
104050