Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans Klipsch C-310ASWI Subwoofer 10" - Sort høyglans

Klipsch C-310ASWI

Subwoofer 10" - Sort høyglans

Klipsch C-310ASWI er en kompakt subwoofer med en digital forsterker på 400 watt som driver et 10" basselement. Det kompakte kabinettet gjør den enkel å plassere og man kan enkelt tilpasse personlige preferanser via Klipsch LowControl appen.

 

Stereo+ Klipsch C-310ASWI

Varenr: 129376
19 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (0 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

Klipsch C-310ASWI er utstyrt med et aktivt 10" basselement med en Cerametallic membran som drives av en BASH digital hybridforsterker som leverer 400 watt kontinuerlig effekt og 800 watt peak effekt. Ved å benytte to slavebasser optimeres ytelsen slik at man får en svært god bassrespons fra et kompakt kabinett. C-310ASWI leverer ikke bare høy lydkvalitet, man kan også gjøre justeringer og styre subwooferen via Klipsch LowControl appen og tilpasse lyden til egne preferanser. Ønsker man trådløs signaloverføring til subwooferen kan den trådløse senderen WA-3 kjøpes som tilbehør.

 

  • God bassrespons fra et kompakt kabinett
  • Klipsch LowControl app
  • Automatisk romkorreksjon
  • 10" Cerametallic basselement
  • 400 watt kontinuerlig effekt / 800 watt peak effekt
  • 2 x slavebass
  • Kompatibel med WA-3, trådløs sender

 

 

Høyt kvalitetsnivå

Klipsch C-serie tar kvalitet på lyd og finish til et nytt nivå. Den håndpolerte høyglanslakken gir kvalitetsfølelsen man forventer fra et high-end produkt. Den kraftige forsterkeren i kombinasjon med slavebasser gjør at man får en subwoofer som leverer svært god bassrespons med et kompakt kabinett som gjør subwooferen enkel å plassere. Ved å benytte slavebasser "lurer" man det aktive elementet og subwooferen oppfører seg som om kabinettet er mye større. Det aktive elementet beveger seg som et stempel og lufttrykket setter slavebassene i bevegelse. Den kraftige BASH forsterkeren er en digital hybrid som sørger for å ha stålkontroll på basselementet.

 

Klipsch C-308ASWI subwoofer

 

Gode tilkoblingsmuligheter

BASH forsterkeren er godt utstyrt med innganger som RCA, XLR og høynivå inngang. Ønsker man trådløs overføring er subwooferen kompatibel med den trådløse senderen WA-3 som kan kjøpes i tillegg. WA-3 kan styres uavhengig i Klipsch LowControl appen.

 

Klipsch C-308ASWI subwoofer

 

Klipsch LowControl app

Klipsch LowControl appen kan lastes ned gratis til iOS og Android brukergrensesnitt og gir deg full kontroll over subwooferen. Med en 5-bånds parametrisk equalizer, fasekontroll, volum og inngangsvalg kan du enkelt kontrollere subwooferen og tilpasse lyden til dine egne preferanser.

 

Klipsch C-308ASWI subwoofer

 

Automatisk romkorreksjon

C-serien har enda et verktøy i skuffen som sørger for at subwooferen spiller bra i ditt rom. Klipsch Low Control appen har også software for automatisk romkorreksjon og benytter den innebygde mikrofonen i enheten applikasjonen er installert på for å gjøre korrigeringer på frekvensresponsen slik at du i enda større grad er garantert å få god lyd der subwooferen skal stå.

 

Klipsch C-308ASWI subwoofer

 

IP-Control

Den innebygde RJ-45 kontakten gjør det enkelt å knytte subwooferen opp mot eksterne styringssystemer for hjemmeautomasjon.

 

Klipsch C-308ASWI subwoofer

 

Trådløs kompatibilitet

Ved å kjøpe den trådløse senderen WA-3 er det enkelt å plassere subwooferen hvor du måtte ønske i rommet. Den trådløse mottakeren er bygget inn i forsterkeren, så du trenger ingen ekstern dongel for å ta imot det trådløse signalet.

 

Klipsch C-308ASWI subwoofer

 

«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

 

Klipsch C-308ASWI subwoofer
Teknisk info
FREQUENCY RESPONSE 25Hz - 150Hz +/- 3dB
MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT 116dB @ 35Hz, 1/8 Space, 1m
AMPLIFIER TYPE BASH® Digital Hybrid
AMPLIFIER POWER 400W Continuous / 800W Peak
ACTIVE DRIVER Front-Firing 10” (25.4 cm) Cerametallic
PASSIVE RADIATORS Dual Side-Firing 10” (25.4 cm) MDF
ENCLOSURE MATERIAL MDF
ENCLOSURE TYPE Bass Reflex via Dual Opposed Passive Radiators
INPUTS

Line-Level Dual RCA

Balanced Line-Level XLR

High-Level

Speaker

2.4gHz Wireless (With Optional WA-3 Transmitter)

HEIGHT 35.6 cm with feet
WIDTH 34.1 cm
DEPTH 35.1 cm with grille
WEIGHT 17.7 kg
FINISH Hand Polished Piano Gloss Black
Downloads

Specifications

Manual

BUILT FROM 2018  
Tilbehør
Kundeanmeldelser
102288